Α1 Αργολίδας: Στις καθυστερήσεις πήρε την νίκη ο Αριστείωνας επι του Πανασιναϊκού

0
660

 

Με ενα γκολ στις καθυστερήσεις ο Αριστείωνας Λυγουριού έκαμψε την αντίσταση του Πανασιναϊκού και εδραιώνεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

 

Ο Αριστείωνας ξεκίνησε καλά και μάλιστα στο 5’ είχε πέντε συνεχόμενα κόρνερ!

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς, στο 7’ όταν ο Καζάς έκανε κάθετη προς τον Καραβιά, ο Ρεβίθης προσπάθησε να την κόψει, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα, με εξουδετερωμένο τον Τσακάλη.

Στο 20’ φάουλ του Τεμέλκοφ απέκρουσε ο Πνευματικός, στο 30’ συνδυασμός Καζά-Καραβιά, ο δεύτερος σούταρε άουτ απο καλή θέση.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανασιναϊκός προσπάθησε να πιέσει ψάχνοντας το γκολ, το οποίο πέτυχε στο 80’ με κεφαλιά του Α.Ταμπάκη, απο κόρνερ του Τοπάλι.

Στο 65’ απο δεξιά σουτ του Κωστόπουλου απέκρουσε ο Πνευματικός.

Στο 92’ ο Μπιτινής δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετατετ τον Πνευματικό.

Ο Αριστείωνας προσπαθούσε ολο αυτό το διάστημα να βγαίνει σε αντεπιθέσεις, τις οποίες δεν έκλεισε σωστά. Οι κυριότερες ευκαιρίες σε σέντρα του Λούκας ο Ρούμπος δεν βρήκε τη μπάλα απο καλή θέση, ο Καζάς είχε ενα βεβιασμένο σουτ έξω και ενα πλασέ του Καραμάνου πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 91’, ο Λούκας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε απέναντι, όπου με μεφαλιά ψαράκι απο τη γραμμή της μικρής περιοχής ο Οψιμούλης πέτυχε το 2-1.

 

Συνθέσεις

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ (Γιάννης Ευθυμίου): Πνευματικός- Διδασκάλου, Αλεξανδρόπουλος, Γαλάνης, Πίτρης- Μέντης (80’ Οψιμούλης), Καραμάνος, Ρούμπος (75’ Ρέκκας Ι), Καζάς- Καραβιάς (93’ Ρέκκας ΙΙ), Λούκας.

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αγγέλαινας): Τσακάλης- Κ.Τσίρος, Ρεβίθης, Γ.Ταμπάκης, Καλλιάνος- Καββεζός, Τεμέλκοφ, Μέξη (70’ Α.Ταμπάκης), Τοπάλι, Κωστόπουλος (80’ Ν.Τσίρος), Ρέζντα (60’ Μπιτινής).