Α1 Αργολίδας: Εύκολα πέρασε απο τον Πανναυπλιακό η Κορωνίδα Κοιλάδας

0
432

 

Δεύτερη συνεχόμενη έξοδος για την Κορωνίδα Κοιλάδας, αυτή τη φορά πήρε την νίκη με 3-0 και έμεινε στους -3 απο την κορυφή.

 

Η ομάδα της Κοιλάδας άνοιξε το σκορ στο 12’ μέσα στο Ναύπλιο, επι του Πανναυπλιακού και έτσι έλεγξε το ρυθμό χωρίς άγχος. Οταν δε, στο 56’ πέτυχε και το 2-0, κλειδωσε την νίκη, απο την στιγμή που ο Πανναυπλιακός δεν ήταν σε καλή μέρα και ουσιαστικά δεν απείλησε.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτή τη φορά σοβαροί , σκόραραν όταν βρήκαν τις ευκαιρίες και πήραν το τρίποντο, σε ενα παιγνίδι, που κατα τα άλλα ήταν μετριότατο και χωρίς ευκαιρίες. Βέβαια, σημαντικό ρόλο σε αυτό- πέρα απο την αγωνιστική κατάσταση των δυο ομάδων αυτό το διάστημα- έπαιξε και ο τραγικός αγωνιστικός χώρος. Και είναι να απορεί κανείς, πως τόσο ο Πανναυπλιακός όσο και το Ναύπλιο 2017 επιμένουν να το χρησιμοποιούν ως έδρα. Είναι επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Στο 12’ άνοιξε το σκορ. Ο Στ.Μπάζος ανέβηκε απο δεξιά και λίγο πριν την τελική γραμμή γύρισε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι, όπου ο επερχόμενος Σχοινάς, εύκολα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 56’ ο Στ.Μπάζος κέρδισε πέναλτι, το κτύπησε ο Σχοινάς και 0-2.

Στο 79’ απο αντεπίθεση, απο αριστερά και μπαλιά προς το σημείο του πέναλτι, πάλι ο Σχοινάς μόνος πέτυχε το 0-3.

  

Συνθέσεις

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Βασ.Μπάρδης-Δ.Χρόνης): Μαχαίρας- Μπρέγιανος, Κουγιάς, Παπαδημητρίου, Κασνέτση (15’ λ.τρ. Ευστρατιάδης)- Τσακνάκης, Γιωργή, Παπαμάρκου- Μιχαλόπουλος, Σαράντης, Μπεντούλη (46’ Χίσος).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Αθ.Τσιρόπουλος): Μουράτης- Λάμπρου (66’ Κουτσαύτης), Ντάνιελ. Οψιμούλης, Κωτσαράς- Τσίτσης, Γιαννακόπουλος- Παπασταύρου (85’ Τσιάλαφος), Στ.Μπάζος, Κ.Μπάζος (86’ Σαγκατέλοφ)- Σχοινάς.