Γ’ Εθνική: Εποικοδομητική συνάντηση διοίκησης και φιλάθλων του Παναργειακού

0
414

 

Εποικοδομητική μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινοβραδυνή προγραμματισμένη συνάντηση της διοίκησης του Παναργειακού, με φιλάθλους της ομάδας.

 

Την πρόσκληση είχε απευθύνει η διοίκηση, ώστε να ενημερώσει όλους αυτούς που αγαπούν την ομάδα, αλλά και να τους ακούσει. Ολα αυτά βέβαια, με φόντο την έως τώρα πορεία της ομάδας και με δεδομένο οτι ακολουθεί η έναρξη της ενδιάμεσης μετεγγραφικής περιόδου.

Η διοίκηση δήλωσε ικανοποιημένη απο την έως τώρα πορεία, η οποία θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη αν δεν υπήρχαν οι δυο σοβαροί τραυματισμοί παικτών κομβικών στην δημιουργία και εκτέλεση των προσπαθειών μέσα στο τερέν.

Επίσης, διευκρίνησε οτι ποτέ δεν είχε υποσχεθεί πρωτάθλημα, αλλά οτι θα δημιουργήσει μια ομάδα με δυνατότητα πρωταθλητισμού. Και με βάση αυτό το πλαίσιο, είναι μέσα στο στόχο. Σημειώθηκε βέβαια, οτι ο στόχος της δεύτερης θέσης αυτή τη στιγμή μοιάζει πιο εφικτός, απο την στιγμή που υπάρχει ομάδα που έχει το απόλυτο έως τώρα.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση ζήτησε απο τους παρευρισκόμενους- με την σημείωση να το μεταφέρουν και στους υπολοίπους- οτι οι στόχοι μιας ομάδας καθορίζονται και απο τον κόσμο που πάει στο γήπεδο. “Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο”, τονίσθηκε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας και το παράπονο οτι σε κάποια παιγνίδια η προσέλευση ήταν κάτω του αναμενομένου. Τους ζήτησαν δε, να συμπαρασταθούν στους παίκτες την Κυριακή, στο εντός έδρας με τον Μανδραϊκό, που είναι το τελευταίο του πρώτου γύρου.

Απο την πλευρά τους, οι 25 περίπου άνθρωποι που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα της διοίκησης, υποστήριξαν οτι είναι μια δύσκολη οικονομική περίοδος για όλους και η τιμή του εισιτηρίου είναι μια σημαντική επιβάρυνση για ενα μέσο νοικοκυριό.

Η συνάντηση έκλεισε με την διαβεβαίωση των φιλάθλων οτι θα συνεχίσουν να βοηθούν την ομάδα και θα προσπαθήσουν να πείσουν περισσότερους να βρεθούν την Κυριακή στις εξέδρες του ΔΑΚ Άργους.

Πάντως, η αίσθηση που έμεινε ήταν οτι εφόσον ο Παναργειακός νικήσει την Κυριακή και στο εξ αναβολής με τον ΑΟ Εικοσιμίας και αν ο κόσμος βοηθήσει περισσότερο, η διοίκηση θα προσπαθήσει να ενισχύσει την ομάδα στην προσεχή μετεγγραφική περίοδο.