Γ’ Εθνική: Ο Παναργειακός καλεί σε ανοικτή συζήτηση αύριο τους φίλους του

0
637

Σε μια κίνηση με συμβολισμό, προχώρησε η διοίκηση του Παναργειακού, καλώντας τον κόσμο σε ανοικτή συζήτηση, μετά την αποτυχία της ομάδας την Κυριακή να φύγει με τους 3 πόντους απο την Ζάκυνθο.

 

Η ανακοίνωση -κάλεσμα προς τον κόσμο: Το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας καλεί σε ανοιχτή συζήτηση τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας αύριο στις 18:30 στο ΔΑΚ Άργους.

Με χαρά να συζητήσουμε και να ακούσουμε τις απόψεις των φιλάθλων μας. Ο κόσμος μας η δύναμή μας να συνεχίσουμε όλοι μαζί ότι ξεκίνησε το καλοκαίρι.

Σε συνέντευξή του χθες στον Σταύρο Λαμπρούση, ο γενικός διευθυντής της ομάδας Γιώργος Διαμαντής, μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία για την οποία αισθάνεται υπερήφανος, αφου ο Παναργειακός είναι στην δεύτερη θέση και με εναν αγώνα λιγότερο, ενω απο την άλλη υπάρχει ένας αντίπαλος που κερδίζει συνεχώς!

Τόνισε πως δεν του άρεσε που στο προηγούμενο εντός παιχνίδι κόπηκαν μόνο 123 εισιτήρια. ”Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου”, είπε ο Γιώργος Διαμαντής.

Ξεκαθάρισε πως η διοίκηση βάζει τους στόχους, οπότε αναλόγως θα γίνουν οι όποιες μετεγγραφικές κινήσεις σε λίγες ημέρες που ξεκινά η αντίστοιχη περίοδος.