Α1 Αργολίδας: Ξεπέρασαν και το εμπόδιο του Τροιζηνιακού οι Σπέτσες

0
464

 

Συνεχίζει η βαθμολογική ανέλιξη της ομάδας των Σπετσών, που σήμερα νίκησαν και τον Τροιζηνιακό με 1-0 και ισοβαθμούν στην 6η θέση με τον Αστέρα Δρεπανιακό.

 

Είναι χαρακτηριστικό πως η τελευταία φορά που έχασε η νησιώτικη ομάδα ήταν την 3η αγωνιστική.

Ο πολύ δυνατός αέρας ήταν το χαρακτηριστικό του αγώνα, κάτι που δεν επέτρεψε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο στις δυο ομάδες να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Στο 20’ σέντρα του Ερέκι στο δεύτερο δοκάρι ο Τσάνας έπιασε την κεφαλιά αουτ.

Στο 40’ σουτ του Κορδαλή απο πλάγια σταμάτησε ο Κυρίτσης.

Στο 49’ Τσάνας, Βασιλείου, Ερέκι άλλαξαν τη μπάλα, ο τελευταίος σέντραρε απο δεξιά και ο Τσάνας με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Στο 51’ μετά απο φάση διαρκείας, ο Τσάνας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 60’ σουτ του Τσάνα λίγο έξω, στο 65’ την ίδια κατάληξη είχε σουτ του Τριπολιτσιώτη και λίγο αργότερα του Ερέκι.

Στο τελευταίο 10λεπτο ο Τροιζηνιακός προσπάθησε να πιέσει για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά κυρίως με στημένα και δεν απείλησε ουσιαστικά τον Κυρίτση.

 

Συνθέσεις:

ΣΠΕΤΣΕΣ (Μ.Μπαλαγιάννης): Κυρίτσης- Ζάχου (33’ λ.τρ. Βελιώτης), Παπαδέας, Βιγκλιάρης, Παπανδρέου- Καραζούπης (55’ λ.τρ. Βώκος), Τριπολιτσιώτης, Σ.Βασιλείου- Ερέκι, Τσάνας, Σκαβάτσος (85’ Γ.Βασιλείου)

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Ν.Φάσσιας): Ντελίου-Μπατζάβαλης (55’ Γκιών), Καλυβας, Σαμπάνης, Ανδρέου- Σουμπάμ (46’ Καρνέζης), Σταματέλος, Κορδαλής (63’ Μαρίνης)- Μικρός, Σούχλας, Κατσέλη.

*Στην αρχή του αγώνα η ομάδα των Σπετσών τίμησε με πλακέτα τον Βαγγέλη Μανούχο για την διάκριση που πέτυχε ανεβαίνοντας στην Α’ Εθνική.