Γ’ Εθνική: Το Σάββατο 22/12 οι αναβληθέντες αγώνες του Παναργειακού και της Λέρνας

0
292

 

Ορίσθηκε απο την ΕΠΟ η ημερομηνία που θα γίνουν τα δύο αναβληθέντα παιγνίδια στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, όπου είναι εμπλεκόμενες ο Παναργειακός και η Ένωση Λέρνας.

 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, 3μμ., στην Κεφαλονιά πρέπει να βρίσκεται ο Παναργειακός απέναντι στην ουραγό ΑΟ Εικοσιμίας. Την ίδια ώρα, στο ΔΑΚ Λέρνας, η Ένωση Λέρνας υποδέχεται τον ΑΟ Κατασταρίου Ζακύνθου.

 Ποινές

Οι ποινές που επιβλήθηκαν σε ποδοσφαιριστές στον 8ο όμιλο:
-Θοδωρής Πούτσης (ΑΕ Ερμιονίδας) τιμωρήθηκε με μία (1) αγωνιστική, αλλά την εξέτισε στον αγώνα Κυπέλλου Αργολίδας την Τετάρτη. Να σημειώσουμε εδώ, οτι δεν θα αγωνισθεί ο Παλαιοπάνος που αποβλήθηκε την Τετάρτη.
-Γκεόργκι Ιβάνοφ (Αμβρυσσέας Διστόμου) τιμωρήθηκε με μία (1) αγωνιστική
-Παναγιώτης Μανιδάκης (Αμβρυσσέας Διστόμου) τιμωρήθηκε με μία (1) αγωνιστική – συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες

-Γιώργος Καρβούνης (ΑΟ Κατασταρίου) τιμωρήθηκε με μία (1) αγωνιστική – συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες
-Κώστας Δέδες (ΑΟ Υπάτου) τιμωρήθηκε με μία (1) αγωνιστική – συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες
-Άγγελος Σαραντόπουλος (ΑΟ Υπάτου) τιμωρήθηκε με μία (1) αγωνιστική – συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες

Αποβολές παραγόντων 

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 74011 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΥΠΑΤΟΥ ΑΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ και ΚΑΛΑΜΑΤΑ , που διεξήχθη στο Δημ. Γήπεδο ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ την 02/12/2018, στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του προπονητή του σωματείου ΚΑΛΑΜΑΤΑ και δη του δηλωθέντος ως προπονητή αυτού, κου ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ , με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.