Κύπελλο Αργολίδας: Στην παράταση προκρίθηκε η Ερμιονίδα

0
867

 

Χρειάσθηκε να πάνε στην παράταση οι δυο ομάδες για να κριθεί ποιός απο τις Ναύπλιο 2017 και Ένωση Ερμιονίδας θα συνεχίσει στο Κύπελλο Αργολίδας.

 

Τον αγώνα αυτό επέβαλε η …ανάγκη των δύο αντιπάλων, που αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες, να ξετιμωρήσουν ποδοσφαιριστές τους ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων που έχουν για τα πρωταθλήματά τους. Το Ναύπλιο είχε τιμωρημένους του Διαμαντή και Οβτογκ με στόχο να έχει τον πρώτο διαθέσιμο το Σάββατο στο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο της Α1, Ερμή Κιβερίου. Η Ερμιονίδα είχε τιμωρημένο τον Πούτση και ο προπονητής τον ήθελε την Κυριακή απέναντι στην Πελλάνα. Το απρόοπτο όμως ήταν, οτι ενω ο αγώνας έγινε για τον Πούτση, τελικά αποβλήθηκε ο Παλαιοπάνος! Και φυσικά η παράταση υποχρέωσε τους παίκτες να ξοδέψουν επιπλέον δυνάμεις.

Με βάση λοιπόν τις επιδιώξεις των ομάδων, οι δυο προπονητές και ειδικά του Ναυπλίου, χρησιμοποίησαν αρκετούς μη βασικούς.

Μέτριο παιγνίδι, ξεκίνησε στο “χαλαρό” , αλλά γινόταν στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Ναυπλίου. Απο το 60’ και μετά, άρχισε να ανεβαίνει το …θερμόμετρο, αρκετά τα μαρκαρίσματα, οπότε ο διαιτητής Αθανασόπουλος άρχισε να μοιράζει κάρτες. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν στο 70’ να δεχθεί δεύτερη κίτρινη ο Παλαιοπάνος.

Στο πρώτο ημίχρονο το μόνο αξιοσημείωτο για το Ναύπλιο 2017 ήταν ενα σουτ του Φατούρου απο τα 25 μέτρα, που σταμάτησε στο δοκάρι του Αλευρά.

Η Ερμιονίδα είχε μια κεφαλιά και ενα σουτ του Μακρίδη έξω. Επίσης σουτ του Μπιμπισίδη μέσα απο την περιοχή απέκρουσε ο Κοζιώτης.

Μετά την αποβολή , σε κόψιμο του Διαμαντή το πλασέ του Δριμούρα σταμάτησε ο Αλευράς.

Στο 5’ της παράτασης, απο στημένο του Τζιέρη, ο προωθημένος Βιρβίλης με κεφαλιά πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Για το Ναύπλιο, σουτ του Αγγελόπουλου απέκρουσε ο Αλευράς, νεο σουτ του Δρίμουρα, πάλι πρόλαβε ο Αλευράς, ο οποίος επενέβη και σε σουτ του Μίχου απο το ύψος της περιοχής.

Απο την Ερμιονίδα, δυο ευκαιρίες είχε ο Τριμπόνιας.

 

Οι συνθέσεις:

ΝΑΥΠΛΙΟ (Βασ.Γεωργακόπουλος): Κοζιώτης- Πεβερέτος (70’ Καλυβάς), Καραβίδας, Ατζαμίδης, Κωνσταντίνου (66’ Φίλης)- Φατούρος, Μπούκουρης (55’ Αγγελόπουλος)- Διαμαντής, Μίχος, Κομνηνός- Μακαρατζής (65’ Δριμούρας).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θαν.Κολιτσιδάκης): Αλευράς- Κασαπίδης, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Σαμαράς- Παλαιοπάνος, Γεωργακόπουλος (60’ Τζιέρης), Ρόμπολας (46’ Τριμπόνιας)- Κάλα (60’ Κορνελάτος), Μακρίδης, Τρέσα.