Α2 Αργολίδας: Σκόρπισε τον ΟΦΗ η Θύελλα Σκαφιδακίου

0
787

 

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Θύελλα Σκαφιδακίου στο ντέρμπι του 3ου ομίλου, με αντίπαλο τον ΟΦ Ηλιοκάστρου και σκορ 3-0.

 

Το πρώτο γκολ διαμορφώθηκε μετά από την άψογη συνεργασία των Καπετάνου, Λιαγκριδώνη και Λαμπάδα, με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 31’.

Στο 2-0 στο 39’. Μετά από συνεργασία Τσιώρου-Λιαγκριδώνη, ο δεύτερος βρήκε τον Παπαϊωάννου που διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου.

Το 3-0 στο 60’, ξεκίνησε μετά από ατομική προσπάθεια του Παράσχου από τα αριστερά, αυτός μοίρασε στο σκόρερ Σοφιανό Καπετάνο.

 

Συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ ΣΚ (Β.Μπαχούμης): Σκλαβούνος, Κατσικάρης, Παράσχος, Μιχαλόπουλος (83’ Μπούρης), Μπούντρος, Παπαϊωάννου, Καπετάνος, Παπαγεωργίου (70’ Κατσικάρης), Τσιώρος (83’ Μπεκιάρης), Λιαγκριδώνης, Λαμπάδας (70’ Αγιωργίτης).

ΟΦΗ (Στρ.Δεστές): Μουράτι, Νικεδήμας, Σαλογιάννης, Μπουγιούρας Ν., Κοξίδης, Δεστές, Μερτύρης, Μπουγιούρας Δ. (57’ Μιχάλης), Κοροντίνης, Δορμπάρης, Κατσάβελας.

*Η Θύελλα Σκαφιδακίου ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες την έναρξη συνεργασίας με τον Βαγγέλη Μπαχούμη, που είναι ο νέος προπονητής της ομάδα. Ο Μπαχούμης έχει περάσει και ως παίχτης στο παρελθόν από το Σκαφιδάκι.

Στην ανακοίνωση τονιζόταν και το εξής: Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κ. Βαγγέςλη Τσιώρο για τη προσφορά του στο σύλλογό μας όλο αυτό το διάστημα ως προπονητή και γυμναστή. Φυσικά θα παραμείνει στην ομάδα μας, βοηθώντας στο αγωνιστικό κομμάτι ως ποδοσφαιριστής.
Με εκτίμηση το Δ.Σ. “Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΑΦΙΔΑΚΙΟΥ”.