Ήρθε και η στιγμή για την πρώτη νίκη της Ενωσης Λέρνας, που πέρασε σήμερα με 2-0 απο την Μεσσήνη, σε βάρος του επίσης νεοφώτιστου Παμίσου.

 

Η Ένωση Λέρνας πατούσε καλά στο γήπεδο, η άμυνα έχει δέσει, υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και το αποτέλεσμα καταγράφηκε στην γενικότερη εικόνα αλλά και το αποτέλεσμα. Οπότε μπορεί απο δω και πέρα, με περισσότερη αισιοδοξία να αντιμετωπίσει το πρωτάθλημα.

Στο 15’ απο κόρνερ και πρώτη απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Μπιτζής πέτυχε το 0-1.

Επίσης οι Κόφι, Τσακάροφ, Μούγιος θα μπορούσαν να τελειώσουν καλύτερα κάποιες περιπτώσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στο διάστημα 60-75’ ο Πάμισος προσπάθησε να πιέσει, η Λέρνα ανταπεξήλθε και είχε ευκαιρία με τον Μπιτζή που έφυγε σε θέση βολής αλλά πλάσαρε άουτ και σε δυο σέντρες του Τσακάροφ ο Μπιτζής και πάλι δεν βρήκε την μπάλα.

Σημαντική ευκλαιρία δεν δέχθηκε ο Κατσαούνης και στο 84’ μετά απο αντεπίθεση και μπαλιά του Τριανταφύλλου, ο Αντωνόπουλος πέτυχε το 0-2.

 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΜΙΣΟΣ (Φασουλής): Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Μαράντος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέλης, Μωράκης, Βλάχος, Ρήγας, Νινιός, Ηλιόπουλος (35’ Χαρλεπάς), Παπαδόπουλος.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Λ.Κούρος): Κατσαούνης- Μπόμπος, Καϊάφας, Καπλατζης, Σελλης- Μούγιος, Αρσενίδης, Τριανταφύλλου, Τσαγκάροφ (90’ Μπακατσέλος)- Κόφι (80’ Αντωνόπουλος), Μπιτζής (85’ Ταραντίλης), Μούγιος (75’ Φλεβάρης).