Α1 Αργολίδας: Πέρασε απο τον Τροιζηνιακό με 1-0 το Ναύπλιο 2017

0
744

 

Μια πολύ δύσκολη έδρα έβγαλε το Ναύπλιο 2017, επικρατώντας με 1-0 επι του Τροιζηνιακού στον Γαλατά.

 

Ωστόσο, έχασε με αποβολή τον Οβτογκ κι αυτό είναι ενα μεγάλο πρόβλημα ενόψει του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ερμή Κιβερίου, αφου ήδη εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Διαμαντής και ο τραυματίας Σάκουλης.

Εγινε ενα δυνατό παιγνίδι, το Ναύπλιο με τους πολλούς έμπειρους παίκτες του ήλεγξε τον ρυθμό και ψηλά τη μπάλα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν απείλησε ο Τροιζηνιακός, ενω το Ναύπλιο είχε μια κεφαλιά και ενα σουτ με τον Οβτονγκ, ενα σουτ του Αγγελόπουλου απο πλάγια έξω κι ενα γύρισμα του ιδίου που δεν βρήκε συμπαίκτης του.

Στην αρχή του β’ μέρους απείλησε πάλι το Ναύπλιο με Οβτογκ και Καλυβά, ενω ζήτησε απο τον διαιτητή Κόλλια πέναλτι πάνω στον Καλυβά. Στην επόμενη φάση πάντως, στο 65’, έγινε το 0-1. Απο μπαλιά του Φατούρου ο Παπασαράντος βγήκε και πλάσαρε απο μέσα δεξιά.

Αμέσως μετά ο Τροιζηνιακός ανέβασε απόδοση και προσπάθησε να πιέσει. Διαμαρτύρεται δε, έντονα ζητώντας πέναλτι στο 72’ πάνω στον Σούχλα.

Στο 75’ άλλαξε η αριθμητική ισορροπία, καθώς σε διεκδίκηση του Οβτονγκ με τον Καλύβα ο διαιτητής Κόλλιας απέβαλε τον πρώτο για αγκωνιά.

Ο Τροιζηνιακός είχε σουτ με Ανδρέου και Κατσέλη και στο τέλος δυο με τον Μικρό, που εξουδετέρωσε ο Κοζιώτης.

Απο πλευράς του το Ναύπλιο 2017 είχε τον Παπασαράντο να μην μπορεί να νικήσει τον Καραγιάννη απο πλάγια και στο τέλος κεφαλιά του Ατζαμίδη απο στημένο, χωρίς αποτέλεσμα.

 

Οι συνθέσεις

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Ν.Φάσσιας): Καραγιάννης- Μπατζάβαλης, Καλύβας, Σαμπάνης, Δελαπόρτας- Ανδρέου (60’Σουμπάμ), Σταματέλος, Κορδαλής (60’ Καρνέζης)- Μικρός, Σούχλας, Κατσέλη.

ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (Βασ.Γεωργακόπουλος): Κοζιώτης- Διαμαντής, Ατζαμίδης, Φίλης, Μίχος- Φατούρος (90’ Καραβίδας), Μπούκουρης- Αγγελόπουλος (92’ Πεβερέτος), Παπασαράντος (80’ Μακαρατζής), Καλυβάς (73’ Κωνσταντίνου)- Οβτονγκ.