Α1 Αργολίδας: Στοίχησαν οι ελλείψεις στον Πανναυπλιακό που έμεινε στο 1-1 με τις Σπέτσες

0
581

 

Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας ανάμεσα στον Πανναυπλιακό και τις Σπέτσες, ο οποίος σημαδεύθηκε απο 10λεπτη περίπου διακοπή λόγω του τραυματισμού του Κορωνάκη. Ο τερματοφύλάκας των Σπετσών κτύπησε σε μια διεκδίκηση, ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Άργους επειδή ζαλιζόταν, εκεί αποδείχθηκε οτι δεν πρόκειτο για κάτι σοβαρό.

 

Ο Πανναυπλιακός λόγω τιμωριών και τραυματισμών υποχρεώθηκε να αγωνισθεί χωρίς Μαχαίρα, Μπάρδη, Γιωργή, Κασνέτσι, ενω αποχώρησε στο 36’ τραυματίας και ο Μανιφάβας. Οι απουσίες αυτές αποδείχθηκαν καθοριστικές.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 24’ με κεφαλιά του Τσάνα απο το δεύτερο δοκάρι και με την παρεμβολή του Ευστρατιάδη στην προσπάθειά του να διώξει.

Ο Πανναυπλιακός είχε ευκαιρία με τον Σαράντη στο 12΄ και άλλη μια με τον Κολορίζα στο 44’ που βγήκε σε θέση βολής στη περιοχή αλλά δεν βρήκε καλά τη μπάλα.

Οι Σπέτσες είχαν δυο σουτ με τον Τσάνα απο πλάγια στο 0-0 και στο 35’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η προσπάθεια του Πανναυπλιακού απέδωσε στο 76’ με κεφαλιά του Σαράντη, σε φάουλ του Μπέλεση.

Στο 72’ ο Μιχαλόπουλος βρέθηκε στη περιοχή αλλά πάλι έκανε λάθος επιλογή κι αντί να σουτάρει πήγε να ντριπλάρει κι έχασε τη μπάλα.

Στο 82’ η σειρά του Τσαβδαρά να βγει στη περιοχή αλλά κι αυτός δεν έκανε καλή τελική επιλογή.

Τέλος, στο 93’ περίπου απο το σημείο του πέναλτι ο Μουταβελής σούταρε έξω.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δυο φορές με τον Τσάνα, τα σουτ του οποίου πέρασαν έξω και μια με τον Ερέκι, που κι αυτός έστειλε τη μπάλα έξω.

 

Συνθέσεις:

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Β.Μπάρδης-Δ.Χρόνης): Γκιαούρης- Τσαβδαράς, Ντόκος, Παπαδημητρίου, Ευστρατιάδης (54’ Μπέλεσης)- Κολορίζας (67’ Τσακνάκης), Μανιφάβας (36’ λ.τρ. Κουγιάς), Χίσος- Μουταβελής, Σαράντης (78’ Μπρέγιανος), Μιχαλόπουλος.

ΣΠΕΤΣΕΣ (Μ.Μπαλαγιάννης): Κορωνάκης, Βώκος (88’ Κυρίτσης), Παπαδέας, Βιγκλιάρης, Παπανδρέου – Καραζούπης, Ερέκι, Τριπολιτσιώτης (90’ Βασιλείου), Τσάνας (71’ Βελιώτης), Σ.Βασιλείου, Σκαβάτσος.