Α1 Αργολίδας: Δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες του ο Αριστείωνας Λυγουριού

0
507

 

Δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες και την υπεροχή που είχε ο Αριστείωνας Λυγουριού απέναντι στον Αργοναύτη, έτσι το παιγνίδι έμεινε στο 0-0.

 

Ενα αποτέλεσμα σίγουρα επιτυχία για την φιλοξενούμενη ομάδα, που παράταχθηκε με τον 16χρονο Αβραμόπουλο κάτω απο τα δοκάρια (ο οποίος όποτε απαιτήθηκε ήταν στη θέση του). Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία φέτος για την ομάδα της Κίου.

Ο Αριστείωνας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων απο την αρχή, αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες του. Προς το τέλος δε, έχασε τον Λαμπρούση με τραυματισμό και οι φόβοι ότι πρόκειται για χιαστό είναι μεγάλοι.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αριστείωνας είχε δυο κλασικές ευκαιρίες. Η μια απο σουτ του Νέτζα απο τα 30μ., την οποία απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Αβραμόπουλος. Η άλλη στο 15’ όταν απο πάσα του Νέτζα ο Καραβιάς βγήκε τετατετ αλλά έστειλε τη μπάλα έξω. Επίσης, απο κόρνερ και συνδυασμό, σουτ του Καζά απο πλάγια πέρασε έξω.

Στο δεύτερο μέρος ο Αριστείωνας πίεσε ακόμη περισσότερο.

Στο 60’ σουτ του Καζά έξω απο την περιοχή, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έξω.

Νεο δοκάρι όταν απο φάουλ του Λούκας, η μπάλα κόντραρε στο τείχος κι κατέληξε στη ρίζα του δοκαριού.

Αλλη μι ακραυγαλέα ευκαιρία όταν απο σέντρα του Πίτρη και απόκρουση του Αβραμόπουλου ο Καζάς έχασε ευκαιρία που δεν χάνεται…στέλνοντας την μπάλα άουτ μόνος.

Ο Αργοναύτης προσπάθησε να βγάλει κάποιες αντεπιθέσεις, στο 60’ είχε ενα γυριστό σουτ του Χαϊμάνη που απέκρουσε ο Πνευματικός, σουτ του Βασιλειάδη κόντραρε και πέρασε λίγο έξω, και προς στο τέλος απο κούρσα του Χαϊμάνη και γύρισμα της μπάλας, ο Δριμούρας δεν την βρήκε.

 

Οι συνθέσεις:

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Γαλάνης, Αλεξανδρόπουλος, Λαμπρούσης (61’ Οψιμούλης), Πίτρης- Καραμάνος, Λούκας- Διδασκάλου, Καραβιάς, Καζάς (80’ Μπέκας), Νέτζα (32’ λ.τρ. Ρούμπος).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Π.Κάπλατζης): Αβραμόπουλος- Κλειούφης, Γατσάκος, Κασκαφέτος, Ευσταθίου- Κωνσταντέλος, Λυκομήτρος, Βασιλειάδης- Σαραβάκος (59’ Σούλι), Χαϊμάνης (90’ Α.Σταύρου), Δριμούρας (88’ Πούλος).