Γ’ Εθνική: Ευχαριστήριο απο Παναργειακό- Τηλεοπτική μετάδοση του Ασπρόπυργος-Ερμιονίδα

0
1135

 

Ευχαριστήριο εκδόθηκε απο την διοίκηση του Παναργειακού, τόσο προς την Ένωση Ερμιονίδας για την φιλοξενία στο μεταξύ τους παιγνίδι, όσο και τον κόσμο που ακολούθησε απο το Άργος.

 

Οπως σημειώνεται δε, στην ανακοίνωση, τον κόσμο τον χρειάζεται και στο εντός έδρας παιγνίδι με την ΑΕ Πελλάνας.

Η ανακοίνωση του Παναργειακού:

Το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας ανακοινώνει τα εξής :

1. Ευχαριστούμε την ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας Ενωση Ερμιονίδας για την άψογη φιλοξενία κατά τον χθεσινό μας μεταξύ μας αγώνα και δεσμευόμαστε για ανάλογη φιλοξενία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

2.Πολλά μπράβο θέλουμε να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές μας και στο προπονητικό team , όχι μόνο για την χθεσινή νίκη τους , αλλά και για την ως τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα.

3. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν και υποστήριξαν την ομάδα μας. Η στήριξη σας δύναμή μας! Ελπίζουμε στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας να είστε όλοι εκεί. Χρειαζόμαστε την στήριξη όλων σας….η παρουσία σας στο ΔΑΚ Άργους είναι περισσότερο απαραίτητη από κάθε άλλη φορά!

 

Τηλεοπτική μετάδοση του Ασπρόπυργος-Ερμιονίδα

Η Ένωση Ερμιονίδας ενημερώνει τους φίλους της ότι στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Ασπρόπυργο θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από το TELESPORT. Κατά την διάρκεια του αγώνα θα περνάνε διαφημιστικά spot όσων επιθυμούν να διαφημιστούν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το κόστος διαφήμισης στο 6981614400 (κος Μπερεδήμας).