Γ’ Εθνική: Αδικεί το 0-0 και την Λέρνα και τον Μανδραϊκό

0
1075

 

Βλέποντας κάποιος το 0-0, και με δεδομένο οτι Ενωση Λέρνας και Μανδραϊκός σκοράρουν δύσκολα, εύκολα μπορεί να οδηγηθεί στο συμπέρασμα οτι δεν έγιναν ευκαιρίες.

 

Κι όμως και οι δυο ομάδες είχαν σημαντικές στιγμές, η μπάλα ανεβοκατέβαινε, αλλά υπήρχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Η Λέρνα έδειξε πλέον πως αντιμετωπίζει τα παιγνίδια με λιγότερο άγχος, ήταν μαχητική, προσπάθησε για το καλύτερο, δημιούργησε ευκαιρίες.

Και ο Μανδραϊκός ήταν μια ομάδα ιδιαίτερα επικίνδυνη απο το κέντρο και μπροστά αλλά και με αδυναμίες στα μετώπισθεν.

Στο 15’ και στο 30’ οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στο γκολ. Μετά απο κλεψίματα μπάλας στο κέντρο την μια ο Μπιτζής απο μέσα δεξιά σούταρε λίγο έξω, την άλλη ο Κόφι βγήκε με εναν αμυντικό αλλά το σουτ δεν ήταν καλό.

Δυο καλά σουτ είχε και ο Μανδραϊκός.

Στο 47’ ο Τσακάροφ έβγαλε μόνο τον Κόφι, ο οποίος προχώρησε μεχρι την περιοχή , εκεί μπερδεύτηκε και καθυστέρησε με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αντίπαλοι αμυντικοί.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο αγώνας έγινε …ροντέο. Εκατέρωθεν επιθέσεις, όλες σχεδόν υποσχόμενες γκολ.

Οι ευκαιρίες της Ενωσης:

Απο συνδυασμό Αρσενίδη, Κόφι, ο δεύτερος έκανε το γύρισμα αλλά ο Αρσενίδης έκανε “τσαφ”.

Ο Αντωνόπουλος μπήκε απο αριστερά και φτάνοντας στην γωνία της μικρής περιοχής, αντι να σουτάρει, επιχείρησε να γυρίσει έξω τη μπάλα, η οποία κόπηκε.

Ο Τσακάροφ πέρασε απο πλάγια και τον Πορανίδη, αλλά του έφυγε το κοντρόλ και η μπάλα άουτ.

Στο 88’ απο δεξιά στην περιοχή ο Ταραντίλης έκανε μεγάλο κοντρόλ με αποτέλεσμα να κοπεί με τα πόδια απο τον Πορανίδη. Μάλιστα στην αντεπίθεση, ο Κατσαούνης πρόλάβε μόλις με το πόδι να σταματήσει παράλληλη μπαλιά μπρος στο τέρμα του.

Ο Μανδραϊκός είχε δυο καλά σουτ ανάμεσα στο 60’ και στο 70’ και στο 93’ ενα σουτ απο πλάγια λίγο έξω.

 

Οι συνθέσεις:

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Λ.Κούρος): Κατσαούνης- Μπόμπος, Καϊάφας, Καπλατζης, Σελλης- Μούγιος, Αρσενίδης (85’ Μπακατσέλος), Τσαγκάροφ- Κόφι (90’ Λέρμας), Μπιτζής, Αντωνόπουλος (75’ Ταραντίλης)

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Σπάθας): Πορανιδης , Κωνσταντινίδης , Τσακίρης, Χαλκιάς , Ντουμπερετ, Στρατάκης, Πουλάκης, Μπούσης, Λελούδας, Ντούλιας, Πασαλίδης.