Α1 Αργολίδας: Καθάρισε σε 3’ ο Ατρόμητος τον Αριστέα

0
441

Λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να κρίνουν τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Αριστέα και Ατρόμητο Παναριτίου.

 

Ένα αποτέλεσμα αναμενόμενο με βάση την δυναμική των δυο αντιπάλων, μιας και ο Ατρόμητος έχει πλασαριστεί στις θέσεις πίσω από την κορυφή, ενώ ο Αριστέας έχει μόλις μια ισοπαλία μέχρι στιγμής.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε ιδανικά και αιφνιδίασε αξιοποιώντας λάθη των άπειρων αντιπάλων, οπότε στο 10’ και στο 13’ προηγήθηκε με 0-2. Το 0-1 ο Μαυρόγιαννης και το 0-2 πάλι ο ίδιος. Οι δυο επιθετικοί των φιλοξενούμενων Μαυρόγιαννης και Οψιμούλης έφυγαν γρήγορα στον κενό χώρο και νίκησαν τον Φατούρο.

Από κει και μετά ο Ατρόμητος έριξε τον ρυθμό του, ενώ ο Αριστέας ανέβηκε προσπάθησε με κατοχή μπάλας να δημιουργήσει κάποιους κινδύνους. Μεγάλη ευκαιρία δεν είχε, κάποιες προσπάθειες είχε με Κουτσούκο, Ζουγλή και Φουρνάρο.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος που είχε ελλείψεις, στο τέλος πέτυχε ένα ακόμη γκολ, στο 90’ με κεφαλιά του Οψιμούλη.

 

Οι συνθέσεις

ΑΡΙΣΤΕΑΣ (Απ.Κατσάς): Φατούρος- Τσαγκάρης (70’ Κουτσούκος), Σουλελές (80’ Πίκος), Δουσεμετζής, Κυριακόπουλος- Αραμπός (60’ Δεδεμπίλης) Καρατζούλης, Μπουμπάρης (60’ Ζουγλής)- Μποζιονέλος, Φουρνάρος, Βερβενιώτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν.Μητροσύλης): Πιττερός- Εμ.Μιχαλόπουλος, Προύντζος, Γκολέμης, Γκρίτζαλης- Μπόμπος, Σαρακινιώτης, Λιαγκρής, Δανομάρας- Μαυρόγιαννης (60’ Τζας), Οψιμούλης.