Α1 Αργολίδας: Ήττα του Αστέρα Δρεπανιακού απο τον Τροιζηνιακό και παραίτηση Κίκιλη

0
928

 

Την ήττα γνώρισε σήμερα το απόγευμα ο Αστέρας Δρεπανιακός, στην έδρα του απο τον Τροιζηνιακό. Μια ήττα που είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του προπονητή των γηπεδούχων Τόμι Κίκιλη, ο οποίος μάλιστα το ανακοίνωσε μέσω φέισμπουκ “Μια σπουδαία εμπειρία τελείωσε, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές, την διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας “.

 

Η ήττα αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας φέτος, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται τόσο ψηλά στον  βαθμολογικό πίνακα, όσο αναμενόταν με βάση τις κινήσεις του καλοκαιριού.

Το παιγνίδι κρίθηκε στο 85’ όταν απο κάθετη του Μικρού στον Πολλάλη, αυτός έβγαλε στην πλάτη τον Δελαπόρτα, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Αραμπό.

Στα επόμενα λεπτά μάλιστα, εκμεταλλευόμενος το ανέβασμα του Αστέρα, ο Τροιζηνιακός έχασε δυο ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις να πετύχει κι άλλο γκολ. Η μία όταν ο Μπατζάβαλης βγήκε τετατετ απο πλάγια κι αντί να πασάρει δίπλα επιχείρησε σουτ στη κλειστή γωνία,  ελάχιστα έξω. Η δεύτερη όταν ο Πολλάλης επίσης δεν έκλεισε σωστά επίθεση.

Σίγουρα πρόκειται για σημαντική επιτυχία για την ομάδα του Γαλατά που παραμένει το ίδιο μαχητική οσο κι αν αλλάζει η σύνθεσή της και προστίθενται νεαροί ποδοσφαιριστές απο τις ακαδημίες.

Εγινε ενα δυνατό παιγνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες.

Ο Αστέρας είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ουσιαστικά είχε μόνο δυο ευκαιρίες, τις οποίες έβγαλε ο Καραγιάννης. Η πρώτη στο 25’ με τον Βλάχο και η δεύτερη στο 35’ σε πλασέ του Δήμα μέσα απο την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιγνίδι άνοιξε περισσότερο καθώς και οι δυο αντίπαλοι έψαξαν το γκολ.

Ο Αστέρας είχε ενα καλό σουτ του Μανδύλη απο κοντά και μια κεφαλιά με τον Βλάχο στο 65’. Και στις δυο περιπτώσεις επενέβη ο Καραγιάννης.

Στο 90’ αποβλήθηκε ο Μαούρης με απευθείας κόκκινη.

 

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡ. (Τόμι Κίκιλης): Αραμπός- Μαούρης, Μούζντρα, Γκιαούρης, Σέρφας- Τσουρδίνης (89’ Ρεβίθης), Πανδύλης (60’ Σταυρόπουλος)- Σοροβίγκας (76’ Μερτζάνι), Μανιάτης- Δήμας- Βλάχος.

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Ν.Φάσσιας): Καραγιάννης- Μπατζάβαλης, Καλύβας, Σαμπάνης, Δελαπόρτας- Μικρός, Γκιών, Σταματέλος, Σουμπάμ (71’ Πολλάλης)- Κορδαλής (55’ Σούχλας- 85’ Μαρίνης)-Κατσέλη.