Γ’ Εθνική: Έτοιμη για το ντέρμπι της Κυριακής με Παναργειακό η Ένωση Ερμιονίδας

0
345

 

Σε εντατικούς ρυθμούς οι προπονήσεις της Ένωσης Ερμιονίδας όλη αυτή την εβδομάδα, ενόψει του Αργολικού ντέρμπι της Κυριακής, απέναντι στον Παναργειακό.

 

Αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, που θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για να επιλέξει τους 11 που θα ξεκινήσει. Εχει βέβαια, ενδιαφέρον να δούμε το αρχικό σχήμα, μιας και απο τότε που ανέλαβε ο νέος προπονητής, βλέπουμε διαφοροποιήσεις σε κάθε αγώνα, προφανώς, σε μια προσπάθεια να δεί όλο το έμψυχο δυναμικό.

Να σημειωθεί βεβαίως, οτι μέχρι στιγμής έχει το 4 στα 4 εντός έδρας.

Εισιτήρια

Το ΔΣ της Ένωσης Ερμιονίδας αποφάσισε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων ενόψει του αγώνα με τον Παναργειακο να θέσει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα από την Τετάρτη 21/11/18. Σημεια προπώλησης είναι:

στο Κρανίδι το Καφέ Νταλι και το πρακτορείο ΟΠΑΠ της Κας Κοντογιαννη,

στο Πόρτο Χελι ο φούρνος Καραγιάννη,

στην Ερμιόνη το Καφέ Καναθος και στην Κοιλάδα το Καφέ του Δημήτρη Τσιρτσικου (Τζίτζικας).

Ο Αν.Γανώσης νέος γενικός αρχηγός

Η διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας ανακοίνωσε ότι απο 22/11/18 χρέη γενικού αρχηγού στην ομάδα ανέλαβε ο Αναστάσιος Γανώσης. “Όλοι εμείς στην Ένωση Ερμιονίδας είμαστε δίπλα του και ευχόμαστε στον Σουλη καλή δύναμη και επιτυχίες στο νέο του ρόλο”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

 

Τέλος, η Ένωση Ερμιονίδας με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όσους επαγγελματίες θέλησαν να διαφημιστούν μέσω τους ημερολογίου της. “Λόγω της αυξημένης προσέλευσης διαφημίσεων και προκειμένου τα ημερολόγια να εκθοδούν στην ώρα τους θα δεχόμαστε διαφημισεις έως και την Κυριακή. Η δύναμη μας είστε εσείς…”, τονίζεται στην ανακοίνωση.