Γ’ Εθνική: Οι δυο πρωτοπόροι καταγγέλλουν οτι κάποιοι τους καταδιώκουν ;;;!!!

0
939

 

Καλαμάτα και Ασπρόπυργος , εξέδωσαν ανακοινώσεις μετά τους αγώνες της Κυριακής και της Δευτέρας, μέσω των οποίων καταφέρονται κατά πάντων! Φανταστείτε δηλαδή να μην βρίσκονταν στην 1η και στην 2η θέση της βαθμολογίας, πόσους περισσότερους εχθρούς θα έβρισκαν…

 

Στην ανακοίνωσή του, ο Ασπρόπυργος, μετά την ισοπαλία με τον Αμβρυσσέα Διστόμου, καταφέρεται κατα του διαιτητή και μάλιστα στέλνει και …μήνυμα στον Περέιρα, οτι ξέρει και γα τα όσα γίνονται στο παρασκήνιο με τους ορισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Βρισκόμαστε πάλι στη δυσάρεστη θέση να στείλουμε Ανακοίνωση – Διαμαρτυρία για διαιτητικά λάθη που καθόρισαν το αποτέλεσμα στον αγώνα της Κυριακής με την ομάδα του Αμβρυσσέα Διστόμου (Γκάμαρης Α., Ζήρδας Α., Δόσης Μ. (Αθήνας).Κατά την παράδοση των δελτίων, καταστάσεων υγείας, ταυτοτήτων και εγγράφων των προσώπων που μπορούν βάσει ΚΑΠ να παρευρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο (πάγκο ομάδας), μας είπε ότι δεν αναφέρεται στο έντυπο Φ.Α. ότι επιτρέπεται να εισέρχεται και να παρευρίσκεται στον πάγκο ο γυμναστής της ομάδας μας, σε παρατήρησή μας ότι αυτό αναφέρεται στον ΚΑΠ, όπου στο Άρθρο 12 Διαιτητής αναφέρεται ποιοι μπορούν να παρευρίσκονται στον πάγκο και φυσικά αναφέρεται και ο γυμναστής κάθε ομάδας, μας απάντησε θα το δω και θα σας πω, μετά από λίγο μας ζήτησε να εισέλθουμε και πάλι στα αποδυτήρια των διαιτητών και μας είπε να του δείξουμε που το αναφέρει ο ΚΑΠ, δείχνοντας στον διαιτητή τον ΚΑΠ και μετά από πολλές προφάσεις και πάλι ότι δεν αναφέρεται στο Φ.Α. (δεν έχει τη λέξη γυμναστής) πείστηκε ότι πρέπει να εφαρμόσει τον ΚΑΠ. Συζήτηση και εκνευρισμός για το αυτονόητο του άρθρου 12 του ΚΑΠ, ο οποίος εκνευρισμός μεταφέρθηκε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα σε όλη την ομάδα. Για ποιο λόγο άραγε;

Στο 20΄ λεπτό του αγώνα σε ανατροπή του Vaz Mendes από τον Ζυγογιάννη μέσα στην περιοχή ο διαιτητής δεν έδωσε το καταφανέστατο πέναλτι. (Ακολουθει το video ) . Στο 92΄ μετά από φάση διαρκείας στη περιοχή του Αμβρυσσέα ο Σταύρου σημείωσε τέρμα το οποίο κακώς ακύρωσε ο διαιτητής μετά από υπόδειξη του πρώτου επόπτη (Υπάρχει το video ). Δύο φάσεις καθοριστικές που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και σημειώθηκαν σε καθοριστικά σημεία του αγώνα.

Πιστεύουμε να είναι η τελευταία φορά που βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθούμε για διαιτητικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας.

Κύριοι της ΚΕΔ, δεν νομίζουμε είναι όλα τυχαία με αυτές τις κακές διαιτησίες που έχουμε, γιατί πολύ απλά ή υπάρχουν ανίκανοι διαιτητές στο να διευθύνουν και να γνωρίζουν τον ΚΑΠ και τους κανόνες, ή κάτι άλλο συμβαίνει…..

FIFA σε Περέιρα: “Στη Γ’ Εθνική γνωρίζουν τους ορισμούς διαιτητών πριν γίνουν”!

Το μπιλιετάκι στο Περέιρα έφθασε στη μέση της περασμένης εβδομάδας: “Vitor keep an eye on third division. We receive more and more complaints that some clubs are informed about their Sunday s refs hours or even days before the official announcement. Maybe there is a link with the old story of English refs”.

“Βίτορ πρόσεχε τη Γ’ Εθνική. Λαμβάνουμε ολοένα και περισσότερες διαμαρτυρίες ότι κάποιες ομάδες πληροφορούνται τους ορισμούς των διαιτητών ακόμη και πολύ πριν από τον επίσημο ορισμό. Υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται με την παλαιά ιστορία των Άγγλων διαιτητών”.

Η Ένωση Πανασπροπυργιακού – Δόξα θα λέει πάντα την αλήθεια ανεξαρτήτως αποτελέσματος στους αγώνες της και θα δίνει συγχαρητήρια αλλά και θα διαμαρτύρεται και θα καταγγέλλει.”

 Ανακοίνωση Καλαμάτας 

 Με την σειρά της, η διοίκηση της Καλαμάτας εξέδωσε καυστική ανακοίνωση, εξαπολύοντας πυρά προς κάθε κατεύθυνση και ιδιαίτερα τον Πάμισο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ, από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ασχολείται αποκλειστικά με την ομάδα μας και δεν προβαίνει σε ανακοινώσεις που αφορούν άλλα θέματα και άλλα σωματεία. Νιώθουμε όμως την ανάγκη να τοποθετηθούμε μετά τα τελευταία γεγονότα.

Λοιπόν. Οι μάσκες έπεσαν. Ο πόλεμος απέναντι στην ομάδα μας κορυφώνεται. Δούρειος ίππος, συγκεκριμένο σάιτ, ραδιοφωνικός σταθμός και «δημοσιογράφος». Χρόνια τώρα, δήθεν «μεγαλοθυελλάρας», ο οποίος προσπαθεί διαρκώς να μειώσει με κάθε τρόπο, λυσσασμένα, την προσπάθεια της ομάδας μας, οργανωμένα και πιθανώς υποκεινούμενα.Δεν σταματούν τα ψέμματα, την παραπληροφόρηση, το δηλητήριο και την λάσπη κατά της αγαπημένης μας Καλαμάτας. Συμπνέουν και συμπορεύονται με όποιον τυχαίο βρουν, με μοναδικό στόχο να δημιουργήσουν προβλήματα, ακόμη και σε αυτή την νέα, καθαρή και ακέραιη προσπάθεια που γίνεται, έναντι σε κάθε κατεστημένο ώστε επιτέλους να ορθοποδήσει, η λαοφιλέστερη ομάδα της Πελοποννήσου, Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ.

Ακόμη, με έκπληξη βλέπουμε την επίθεση κάποιων παραγόντων άλλων συλλόγων προς την ομάδα μας και τον προπονητή μας.Στηριζόμενοι δήθεν σε μια δήλωση του, η οποία όμως αποτυπώνει την πραγματικότητα των οκτώ πρώτων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα μας. Σε αυτή την δήλωση δεν κατονομάστηκε καμία ομάδα. Άρα εδώ ισχύει η ρήση «όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται».

Όσον αφορά τον κ. Χριστόπουλο, η διοίκηση του Π.Σ Η Καλαμάτα και όλη η Ελλάδα γνωρίζουν το ήθος του, την ικανότητα του και βέβαια την διαδρομή του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια. Θα συμβουλεύαμε λοιπόν τους κύριους αυτών των ομάδων, οι οποίοι προσπαθούνε με ανορθόδοξο τρόπο να βρουν λίγα λεπτά δημοσιότητας, να ασχοληθούν αποκλειστικά με τις δικές τους ομάδες και τους δικούς τους προπονητές.

Από εκεί και πέρα και όσο αφορά τον τελευταίο μας αντίπαλο,τον Πάμισο Μεσσήνης, επειδή κάποιοι έχουν επιλεκτική μνήμη θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε κάποια πραγματικά γεγονότα.

– Δυο σημαντικοί παίχτες του Πάμισου δέχθηκαν κίτρινη κάρτα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Α.Ο Υπάτου με σκοπό να χάσουν τον επόμενο αγώνα με τον Ασπρόπυργο και να αγωνιστούν κανονικά στον αγώνα με την Καλαμάτα. Αμέσως μετά την συγκεκριμένη αναμέτρηση με δηλώσεις του στις κάμερες ο προπονητής τους, δήλωσε ευθαρσώς «ότι έπρεπε να.. ξετιμωρηθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

– Ο ίδιος κύριος το απόγευμα της Κυριακής (18/11) στον μεταξύ μας αγώνα και μετά την διακοπή στο 22ο λεπτό από τον διαιτητή, λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου, ορυόταν στα αποδυτήρια ότι το παιχνίδι έπρεπε να συνεχιστεί την ώρα που και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του έλεγαν ότι δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί ο αγώνας.

– Ακόμη θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον κ.Φασουλή, για την «πολυορθογωνιοτρισδιάστατη» οπτική του ικανότητα, να κρίνει σε πραγματικό χρόνο φάσεις οφσάιντ στην αντίθετη πλευρά του πάγκου του, στις οποίες ακόμη και οι ποδοσφαιριστές του δεν διαμαρτυρήθηκαν. Μετά από όλα αυτά ο κ. Φασουλής είναι λογικό να βρίσκει υποστήριξη και καθημερινό βήμα στον συναγωνιστή και συμπολεμιστή του, συγκεκριμένο «κύριο», μαζί με τους υπόλοιπους κυρίους.

– Να υπενθυμίσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές του Πάμισου δέχθηκαν τα συγχαρητήρια από όλους τους φιλάθλους καθώς και από τον προπονητή μας για το πάθος τους και την αγωνιστικότητα τους στο συγκεκριμένο ματς.

Κλείνοντας θέλουμε να στείλουμε το ακόλουθο μήνυμα στον κόσμο μας. Πλέον είναι ηλίου φαεινότερον ο οργανωμένος πόλεμος που γίνεται στην αγαπημένη μας «Μαύρη Θύελλα». Εμείς αυτό που υποσχόμαστε είναι, να συνεχίσουμε και να πάμε μέχρι τέλους τον έντιμο αγώνα μας, υπηρετώντας με ήθος την ιδέα που εκπροσωπούμε. Καλούμε τον καθένα που αγαπά την ΚΑΛΑΜΑΤΑ να σταθεί ενεργά δίπλα μας και απέναντι σε όλους αυτούς.