Α1 Αργολίδας: Πέρασε κι απο τον Γαλατά ο Ερμής Κιβερίου

0
545

 

Πέρασε κι απο τον Γαλατά ο Ερμής Κιβερίου με 3-1 και παραμένει επικεφαλής της βαθμολογίας, έχοντας το 8 στα 8.

 

Ηταν ενα δύσκολο παιγνίδι και λόγω της ιδιαιτερότητας του γηπέδου.

Ο Τροιζηνιακός ξεκίνησε δυνατά προσπαθώντας να αιφνιδιάσει. Και το κατάφερε, αφου στο 8’ απο μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Σούχλας βγήκε και νίκησε τον Κοζιώτη.

Επίσης, στο 25’ ενα καλό σουτ του Κατσέλη πέρασε ελάχιστα έξω.

Ο Ερμής που ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ισοφάρισε στο 35’ με τον Βαρβουλέτο. Σε αυτό το διάστημα, δυο φάουλ του Ζίου πέρασαν λίγο έξω, όπως και ενα σουτ του Κουτσοδήμου μέσα απο την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και στο 56’ αξιοποιώντας λάθος στη μεσαία γραμμή των αντιπάλων, με τον Νικολίτσα πέτυχαν το 1-2.

Η απάντηση για τον Τροιζηνιακό ήταν δοκάρι με τον Κατσέλη στο 65’ , απο κόρνερ.

Ο Ερμής είχε μια κεφαλιά με τον Νικολίτσα, ενα σουτ του Διαμαντή έξω, μια παράλληλη μπαλιά που δεν πρόλαβε να σπρώξει ο Βαρβουλέτος.

Στο 85’ πάλι η πίεση του Ερμή στο κέντρο έφερε αποτέλεσμα, αφου δόθηκε η ευκαιρία στον Βαρβουλέτο να βγει μόνος με τον Καραγιάννη και να πετύχει το 1-3.

Δοκάρι είχε στο 90’ ο Κουτσοδήμος.

 

Συνθέσεις:

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Ν.Φάσσιας): Καραγιάννης- Μπατζάβαλης, Καλύβας, Σαμπάνης, Δελαπόρτας- Κορδαλής (70’ Ανδρέου), Σταματέλος- Σουμπάμ, Κατσέλη, Σούχλας (46’ λ.τρ. Καρνέζης), Μικρός (85’ Μαρίνης).

 ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Α.Σαβούρδος): Καλαλάς- Μίλης, Γ.Τσιούλος, Ζίου, Κούγιας (70’ Αντωνιάδης)- Νικολίτσας, Ισούφη (17’ λ.τρ. Μπλάτσος), Γιάννος (46’ Ταμπούρης)- Διαμαντής, Βαρβουλέτος (83’ Νέζος), Κουτσοδήμος.