Α1 Αργολίδας: Ο Τσακάλης σταμάτησε το Ναύπλιο 2017

0
1040

Επιθετικός μονόλογος ο σημερινός αγώνας στο Δρέπανο ανάμεσα στον Πανασιναϊκό και το Ναύπλιο 2017, όπου ο Τσακάλης όποτε χρειάσθηκε επανέβη και σταμάτησε τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων.

Μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, ο Πανασιναϊκός εμφανίσθηκε με πολύ προσοχή στην άμυνα, πολλούς παίκτες μέσα και μπροστά απο την περιοχή του. Επιχείρησε δε, να βγάλει κάποιες αντεπιθέσεις, αλλά ήταν πάντα λάθος η τελική μπαλιά ή προσπάθεια.

Το Ναύπλιο βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση και είχε ευκαιρίες κυρίως στο ξεκίνημα και προς το τέλος του ημιχρόνου. Η βαθμολογική αυτή απώλεια είναι σημαντική, αφου υπάρχει το ενδεχόμενο αύριο, να απομακρυνθεί περισσότερο ο Ερμής Κιβερίου.

Στο 1′ μόλις, ο Τσακάλης απέκρουσε σουτ του Οβτονγκ απο τη μικρή περιοχή.

Λίγο αργότερα σουτ του Μίχου απέκρουσε ο Τσακάλης.

Στο 15′ νεα ευκαιρία με τον Οβτονγκ, που έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω απο τα δοκάρια.

Στο 20′ ο Αγγελόπουλος βγήκε τετατετ, ο Τσακάλης τον νίκησε.

Η ίδια πίεση και στο δεύτερο ημίχρονο απο το Ναύπλιο 2017, πάλι ο Τσακάλης ανίκητος.

Στο 60′ πλάσε του Αγγελόπουλου απο την περιοχή, ο Τσακάλης έπεσε στη γωνία σωστά.

Στο 65′ δοκάρι για τους φιλοξενούμενους με τον Μίχο. Η φάση ξεκίνησε απο σέντρα του Διαμαντή, ο Αγγελόπουλος την πρώτη κεφαλιά που αποκρούσθηκε, η μπάλα και ο Μίχος την έστειλε στο δοκάρι.

Επίσης σουτ των Δριμούρα και Καλυβά απέκρουσε ο Τσακάλης, ενω κάποιες σέντρες πέρασαν παράλληλα χωρίς να τις βρει κανείς μπροστά απο την εστία των γηπεδούχων.

Οσο για τον Πανασιναϊκό και πάλι προσπάθησε σε δυο-τρείς περιπτώσεις να βγει στις αντεπιθέσεις αλλά δεν τις ολοκλήρωσε και δεν απείλησε.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Χρ.Βουρνάζος): Τσακάλης- Γ.Ταμπάκης, Α.Ταμπάκης, Ρεβίθης (88′ Μπιτινής), Γιάνσεν, Κ.Τσίρος- Καββεζός, Τεμέλκοφ- Τοπάλι, Νικολάου (77′ Σαράντης), Κωστόπουλος (52′ Ν.Τσίρος).

ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (Βασ.Γεωργακόπουλος): Κοζιώτης- Διαμαντής, Μπούκουρης, Φίλης, Σάκουλης (20′ λ.τρ. Φατούρος)- Διαμαντής, Μίχος, Καλυβάς (75′ Μακαρατζής)- Αγγελόπουλος, Οβτογκ, Δριμούρας.