Γ’ Εθνική: Συνήθεια… τα προβλήματα στην Ένωση Λέρνας

0
535

 

Απο την πρώτη μέρα που ξεκίνησε ο σχεδιασμός της χρονιάς, τα προβλήματα είναι μόνιμο σκηνικό στην ‘Ενωση Λέρνας. Αυτό συνεχίζεται.

 

Την Κυριακή, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και στη 1 το μεσημέρι, υποδέχεται στοι ΔΑΚ Λέρνας τον ΑΟΚ Ζακύνθου, μια απο τις δυνατές ομάδες του ομίλου.

Τα προβλήματα σχεδόν ανυπέρβλητα για τον Λουκά Κούρο, αφου:

α)Μετά απο συμφωνία των δυο πλευρών αποφασίσθηκε να διακοπεί η συνεργασία με τον αμυντικό Δούρο, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα απο τον Αήττητο Σπάτων. Οπως φάνηκε, η παρουσία του δεν ήταν αυτή που αναμενόταν και σε σχέση με το κόστος διατήρησής του στο ρόστερ, δυσανάλογη.

β)Τιμωρημένος είναι ο μεσοεπιθετικός Αντώνης Τριανταφύλλου.

γ)Ο Βασίλης Παπουτσής που τραυματίσθηκε την προηγούμενη Κυριακή, θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική, με την προοπτική οτι θα μείνει εκτός δράσης το λιγότερο εναν μήνα, λόγω διάτασης συνδέσμου στο γόνατο.

Απο την άλλη, ο Αρσενίδης και ο Αντωνόπουλος προέρχονται απο τραυματισμό, αλλά επειδή δεν υπάρχουν περιθώρια επιλογών θα ξεκινήσουν.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, είναι φανερό πως η Ένωση Λέρνας θα πάει ουσιαστικά με πολλούς μικρούς και “σφιχτό” ρόστερ μέχρι τον Ιανουάριο κι ανάλογα την συγκομιδή βαθμών θα σχεδιάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.