Α2 Αργολίδας: 4 στα 4 ο Παμμιδεατικός

0
606

 

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Παμμιδεατικός επι του Κεραυνού Ιρίων με 2-1, παραμένοντας έτσι πρώτος στην βαθμολογία του 3ου ομίλου, έχοντας 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

 

Η ομάδα της Αγίας Τριάδας προηγήθηκε στο 10’ με τον Κουκούλη απο μπαλιά του Μαστοράκου και ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ενω ο Κεραυνός ήταν καλύτερος στο δεύτερο.

Ο Κεραυνός απο προσπάθεια του Ρεβύθη κι αυτογκολ του Δουβίκα ισοφάρισε σε 1-1 και με αντεπίθεση ο Μαστοράκος πέτυχε το 2-1.

Αμέσως μετά το 1-1 ο Κουκούλης είχε δοκάρι για τον Παμμιδεατικό, που είχε και στο δεύτερο ημιχρονο ευκαιρίες με Μαστοράκο και Κουκούλη.

Ο φιλοξενούμενος είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Ρεβύθη και άλλα δυο καλά σουτ απο τα οποία το ενα απέκρουσε ο Μητράκος, το άλλο έφυγε έξω.

Πάντως, η ομάδα του Κεραυνού προχώρησε σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά του επόπτη Κατσώνα, υποστηρίζοντας οτι σταμάτησε τους ποδοσφαιριστές της τρείς φορές υποδεικνύοντας ανύπαρκτα οφσάιντ, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.

 

Οι συνθέσεις

ΠΑΜΜΙΔΕΑΤΙΚΟΣ (Δ.Καραμπής): Μητράκος, Γαλύφας, Κουτσούκος, Δουβίκας (75’ Χρόνης), Σιάνας, Καλογερόπουλος Π., Κουκούλης, Πανόπουλος (60’ Κούτουλας), Χρυσικόπουλος, Μπούκας, Μαστοράκος (89’ Μούγιος).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ (Ι.Δρούζας): Τυροβολάς, Στεφανόπουλος, Πασπαλιάρης, Τσακάλης, Δρούζας, Ρούμπος, Ρεβύθης, Σκρέλι, Δωρής, Κράλεφ, Λιαγκριδώνης.