Α1 Αργολίδας: Με δυο κεφαλιές οι Σπέτσες νίκησαν τον Αργοναύτη

0
414

 

Με την πρώτη του εντός έδρας νίκη η ομάδα των Σπετσών ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 10 πόντους. Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο απο κεφαλιές, οι νησιώτες νίκησαν τον Αργοναύτη.

 

Δεν υπήρξαν αξιόλογες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Σουτ του Τσάνα πέρασε έξω, σουτ του Βασιλείου απέκρουσε ο Κλεισιάρης, ενα φάουλ του Σ.Βασιλείου πέρασε έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πιο πιεστικά ο γηπεδούχος και στην πρώτη αξιόλογη φάση, σκόραρε. Ήταν το 63’ όταν απο δεξιά βγήκε σέντρα, ο Τσάνας έπιασε την κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια η μπάλα στα δίχτυα.

Νωρίτερα όμως, στο 55’ ο Χαϊμάνης βγήκε σε θέση βολής και σούταρε, ο Κορωνάκης απέκρουσε.

Στην συνέχεια ο Αργοναύτης προσπάθησε να βγει κι αυτός ψάχνοντας την ευκαιρία, αλλά δεν απείλησε, εκτός μιας περίπτωσης που ο Χαϊμάνης βγήκε σε καλή θέση αλλά επιχείρησε πάσα που κόπηκε.

Ουσιαστικά απο πλευράς Σπετσών είχαμε ενα αδύναμο σουτ του Τσάνα και μια κεφαλιά άουτ του Παπαδέα.

Στο 82’ φάουλ του Τριπολιτσιώτη απο αριστερά, με κεφαλιά ο Παπαδέας πέτυχε το 2-0.

Ακολούθησε για τον Αργοναύτη μια κεφαλιά με τον Δριμούρα που έπιασε ο Κορωνάκης.

Και στο 90’ ο Μλάντοφ έφυγε στην επίθεση αλλά σούταρε άουτ.

 

Συνθέσεις:

ΣΠΕΤΣΕΣ (Μ.Μπαλαγιάννης): Κορωνάκης- Ζάχου, Παπαδέας, Βιγκλιάρης, Παπανδρέου- Βελιώτης, Βασιλείου Γ.(53’ Μλάντοφ), Τριπολιτσιώτης (91’ Βώκος), Τσάνας (89’ Μπαλτάς), Βασιλείου Σ., Σκαβάτσος (71’ Καραζούπης).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Π.Κάπλατζης): Κλεισιάρης- Κόλλιας, Γατσάκος, Κασκαφέτος, Ευσταθίου- Βασιλειάδης, Κωνσταντέλος (86’ Σαραβάκος), Λυκομήτρος (65’ Παναγής)- Κλειούφης (70’ Κουγιάς- 77’ λ.τρ.Σούλι), Χαϊμάνης, Δριμούρας.