Α1 Αργολίδας: Περίπατο το Ναύπλιο 2017 επι του Αριστέα

0
784

Περίπατο έκανε το Ναύπλιο 2017 επι του Αριστέα, που για μια ακόμη αγωνιστική δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι, δείχνοντας πόσο δύσκολη είναι η κατηγορία για την νεανική ομάδα του Άργους.

Το Ναύπλιο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες, ενω στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε.

Στο 2’ απο κούρσα του Σάκουλη και γύρισμα ο Οβτονγκ απο το πρώτο δοκάρι άφησε τη μπάλα να περάσει και ο επερχόμενος Καλυβάς άνοιξε το σκορ.

Το 2-0 με κεφαλιά του Μπούκουρη σε κόρνερ του Μίχου.

Το 3-0 απο συνδυασμό Οβτινγκ και Καλυβά, ο δεύτερος την παράλληλη μπαλιά για το δεύτερο δοκάρι και ο Μίχος το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, απο μεγάλη μπαλιά του Μπούκουρη στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ο Αγγελόπουλος πέτυχε το 4-0 στο 54’.

Το 5-0 στο 69’ ο Καλυβάς, μετά απο κάθετη μπαλιά του Παπασαράντου.

Ευκαιρίες για το Ναύπλιο έχασαν οι Δριμούρας, Παπασαράντος, Μπούκουρης, ενω ενα πλασέ του Αγγελόπουλου έβγαλε ο Φατούρος.

 

Οι συνθέσεις:

ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (Βασ.Γεωργακόπουλος): Κοζιώτης- Διαμαντής ΙΙ, Καραβίδας, Μπούκουρης (65’ Ατζαμίδης), Σάκουλης- Διαμαντής ΙΙ, Μίχος (46’ Φατούρος), Καλυβάς (70’ Πεβερέτος)- Αγγελόπουλος (55’ Δριμούρας), Οβτονγκ, Παπασαράντος.

ΑΡΙΣΤΕΑΣ (Απ.Κατσάς): Φατούρος- Γρίβας (65’ Μπαβέλας), Μαυρόγιαννης (75’ Δουσεμετζής), Καρατζούλης, Κυριακόπουλος- Βερβενιώτης, Αραμπός (55’ Μπουμπάρης), Κουτσούκος (60’ Τσαγκάρης), Μποζιονέλος, Ζουγλής- Φουρνάρος.