Κύπελλο Αργολίδας: Τρελός ρυθμός με την Ερμιονίδα να προκρίνεται σε βάρος της Λέρνας

0
766

Παιγνίδι- απόλαυση για όσους βρέθηκαν στο γήπεδο Κρανιδίου σήμερα, όπου Ένωση Ερμιονίδας και Ένωση Λέρνας δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Τελικός νικητής η Ερμιονίδα που με σκορ 3-2 προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν πρώτοι γκολ, στο 10′ με τον Μπιτζή.

Σχεδόν άμεση η απάντηση για την Ερμιονίδα, με σκορερ τον Κασαπίδη στο 15′, με σουτ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κασαπίδης πέτυχε το 2-1.

Στο 65′ ο Παπουτσής ισοφάρισε σε 2-2 και στο 75′ ο Παλαιοπάνος διαμόρφωσε το 3-2.

Πολλές οι φάσεις και απο τις δυο ομάδες, με την Λέρνα να εμφανίζει ενα πρόσωπο που δεν μας έχει συνηθίσει φέτος, αφου κράτησε μπάλα, ήταν δημιουργική (με Παπουτσή και Κόφι σε καλή μέρα), ενω οι Αρσενίδης, Κάπλατζης πρόσφεραν περισσότερη σιγουριά.

Στο πρώτο ημίχρονο η φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με τον Παπουτσή και δυο φορές με τον Τριανταφύλλου (έστειλαν την μπάλα έξω).

Η Ερμιονίδα είχε ευκαιρίες με Τριμπόνια, Μακρίδη και Σαλταπίδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 2-2 ο Μπιτζής είχε κεφαλιά λίγο έξω απο το δεξί δοκάρι, δυο φορές ο Παπουτσής δεν τελείωσε καλά.

Στο τελευταίο τρίλεπτο δε, είχε δοκάρι ο Τσακάροφ, μια κεφαλιά του Σελλή πάνω στον Αλευρά.

Η Ερμιονίδα είχε μετά το 3-2 ευκαιρίες με Μακρίδη (κεφαλιά εξ επαφής), Κασαπίδη, Κορνελάτο, οι οποίοι αστόχησαν σε τετατετ.

Γενικά είχαμε ενα ανοικτό παιγνίδι, με τις δυο ομάδες να παίζουν χωρίς σκοπιμότητα επιδιώκοντας αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θαν.Κολιτσιδάκης): Αλευράς- Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Βιρβίλης, Σαμαράς- Κασαπίδης, Κορνελάτος, Γεωργακόπουλος (70′ Παλαιοπάνος)- Τριμπόνιας (80′ Αρβανιτάκης), Μακρίδης, Σαλταπίδας ( 60′ Πούτσης)

ΛΕΡΝΑ (Λ.Κούρος): Κασκαντάμης- Δούρος (77′ λ.τρ. Μπόμπος), Σελλής, Κάπλατζης, Μπακατσέλος- Μούγιος, Αρσενίδης (84΄ Λέρμας), Τριανταφύλλου (46′ Τσακάροφ)- Κόφι (83′ Καζολιάς), Μπιτζής, Παπουτσής.