Κύπελλο Αργολίδας: Στην παράταση ο Ερμής Κιβερίου 3-1 σε βάρος του Αριστείωνα

0
792

Στην παράταση κρίθηκε η πρόκριση ανάμεσα σε Ερμή Κιβερίου και Αριστείωνα Λυγουριού, με τον κανονικό αγώνα να λήγει στο 1-1 και στο 101′ και 115′ διαμορφώθηκε το 3-1.

Με πολλές και σημαντικές ελλείψεις ξεκίνησε ο Ερμής (Μουζακιώτης, Γιάννος, Ταμπούρης, ενω στο ημίχρονο πήγαν οι Κουτσοδήμος, Αντωνιάδης).

Το γεγονός αυτός αξιοποίησε ο Αριστείωνας που πήγε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο κυρίως, πραγματοποιώντας την καλύτερή του φετινή εμφάνιση.

Το σκορ άνοιξε στο 25′ ο Ερμής με τον Ισούφη που αξιοποίησε λάθος των αντιπάλων στο κέντρο.

Ο Αριστείωνας είχε ενα τετατετ με τον Καζά, μια κεφαλιά του Καζά και μια κεφαλιά του Νέτζα απο φαουλ του Λούκας.

Απο την άλλη, ο Ερμής στο 32′ ζήτησε πέναλτι πάνω στον Βαρβουλέτο απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Αριστείωνας ισοφάρισε στο 62′ με φάουλ του Λούκας.

Ο Ερμής βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο μετά την είσοδο των Κουτσοδήμου, Αντωνιάδη.

Τελικά οι δυο ομάδες έφτασαν στην παράταση, όπου στο 101′ ο Κουτσοδήμος κέρδισε πέναλτι, το κτύπησε ο Ζίου και πέτυχε το 2-1. Στην φάση αυτή υπάρχουν έντονα παράπονα απο τον Αριστείωνα, καθώς υποστηρίζουν οτι ο Κουτσοδήμος έκανε φάουλ στον Αλεξανδρόπουλο και μόνο ο διαιτητής το είδε ανάποδα.

Μάλιστα η διαμαρτυρία του Αριστείωνα προχωράει και σε ακυρωμένο γκολ του Καζά με το οποίο θα γινόταν το 2-2, ως οφσάιντ.

Στο 115΄ο Βαρβουλέτος διαμόρφωσε το 3-1.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΜΗΣ (Α.Σαβούρδος): Καλαλάς- Νέζος (55′ Κουτσοδήμος), Γ.Τσιούλος (65′ Aντωνιάδης), Μίλης, Κούγιας- Μπλάτσος (100′ Ι.Τσιούλος), Ισούφη, Νικολίτσας- Διαμαντής, Βαρβουλέτος (116′ Καρκαλάτος), Ζίου.

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ ΛΥΓ. (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Νέτζα, Αλεξανδρόπουλος, Γαλάνης, Πίτρης- Καραμάνος, Ρούμπος (105′ Χρόνης), Μέντης (85′ Αλεξ)- Ρέκκας (55′ Ρέκκας), Καζάς, Λούκας.