Α1 Αργολίδας: Προηγήθηκε στο πρώτο κι άντεξε στο β’ μέρος ο Ποσειδώνας Διδύμων

0
641

Χωρίς νικητή η συνάντηση των Σπετσών, όπου ο Ποσειδώνας Διδύμων προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη άντεξε την πίεση των γηπεδούχων.

 

Λίγα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο απο πλευράς φάσεων, με τον Ποσειδώνα Διδύμων να πετυχαίνει το γκολ αλλά και να μένει με παίκτη λιγότερο.

Πιο συγκεκριμένα απο μεγάλη μπαλιά προς τον Κέλλη, ο Κορωνάκης τον ανέτρεψε στα πλάγια, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα οτι ήταν έξω.

Μέχρι να κτυπηθεί το πέναλτι, προκλήθηκε επεισόδιο ανάμεσα σε παίκτες των Διδύμων, με τον διαιτητή να αποβάλει τον Μπάρδη που συμμετείχε σε ολο αυτό το κομφούζιο.

Τελικά το πέναλτι κτύπησε ο Κέλλη και πέτυχε το 0-1, στο 40′.

Οι Σπέτσες είχαν ενα σουτ του Τσάνα και μια κεφαλιά του Παπαδέα, απο κόρνερ, έξω.

Οι του Ποσειδώνα προσπαθούσαν να βρουν με μεγάλη μπαλιά γρήγορα τον Κέλλη, ο οποίος βγήκε δυο φορές απέναντι στον Κορωνάκη αλλά την μια περίπτωση άνοιξε το κοντρόλ, στην άλλη απέκρουσε ο Κορωνάκης. Σε μια ακόμη περίπτωση ο Κέλλη γύρισε για τον Σ.Κονδύλη, ο οποίος ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα αμυντικού στην περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σπέτσες πίεσαν πολύ και σχετικά νωρίς, στο 55’ ισοφάρισαν. Ο Τριπολιτσιώτης άνοιξε αριστερά στον Καραζούπη, σέντρα και με κεφαλιά ο Μέξης το 1-1.

Μετά το 70’ συνδυασμός Βασιλείου και Τσάνα, η κεφαλιά του τελευταίου λίγο έξω. Σουτ του Τριπολιτσιώτη απέκρουσε σε κόρνερ ο Μαμουτάι.

Στο 78’ σε αντεπίθεση του Ποσειδώνα ο Κέλλη γύρισε στον Δήμιζα, αυτός σούταρε ο Κορωνάκης απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 80’ απο κόρνερ ο Παπαδέας δεν βρήκε καλά τη μπάλα.

Στο 90’ φάση διαρκείας, ο Βασιλείου γύρισε στον Παπαδέα, αυτός στον Μέξη, ο Βώκος σούταρε άουτ.

 

Οι συνθέσεις

ΣΠΕΤΣΕΣ (Μ.Μπαλαγιάννης): Κορωνάκης- Βελιώτης (67’ Ζάχου), Παπαδέας, Βιγκλιάρης, Παπανδρέου- Μέξης, Τριπολιτσιώτης, Καραζούπης (82’ Βώκος), Τσάνας (85’ Βασιλείου), Βασιλείου Σ., Σκαβάτσος (67’ Θυμαράς)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Δ. (Δ.Αποστόλου): Μαμουτάι- Α.Κονδύλης (91’ Μούγιος), Σαλλάκου, Στεργίου, Μπάρδης – Αν.Αποστόλου (42’ Σ.Κονδύλης), Αντωνόπουλος, Β.Προσίλης- Δήμιζας (83’ Γ.Προσίλης), Κέλλη, Αργ.Αποστόλου.