Γ’ Εθνική: Με τρείς απουσίες η Ερμιονίδα απέναντι στο Δίστομο

0
357

 

Με τρείς απουσίες θα ταξιδέψει η Ένωση Ερμιονίδας για την Βοιωτία, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αμβρυσσέα Διστόμου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου.

 

Απών λοιπόν ο τιμωρημένος αμυντικός χαφ Κορνελάτος, ο πλάγιος αμυντικός Γ.Βασιλέρης λόγω προβλήματος στους προαγωγούς και φυσικά ο σχεδόν μόνιμος απών πλέον Σκαρτσίλας. Να σημειωθεί εδώ, πως η Ένωση θα πάει έως την επόμενη μετεγγραφική περίοδο με έναν τερματοφύλακα (τον Αλευρά), αφου ο Στεφανίδης που έφυγε την τελευταία ημέρα της προθεσμίας δεν αντικαταστάθηκε.

Η Ερμιονίδα στις δυο προηγούμενες εξόδους της έχει ισάριθμες ισοπαλίες (σε Μανδραϊκό και Πάμισο), την Κυριακή θα επιδιώξει και πάλι θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα που εντός έδρας μέχρι τώρα έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Η ιδιομορφία είναι οτι η ομάδα του Διστόμου δεν έχει ακόμη το γήπεδό της έτοιμο και χρησιμοποιεί είτε τα γειτονικά Άσπρα Σπίτια είτε το ενωσιακό της ΕΠΣ Βοιωτίας (στον Ορχομενό).

Η ομάδα της Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της σήμερα το πρωϊ  στο γήπεδο της Ερμιόνης κι αμέσως μετά ο Θανάσης Κολιτσιδάκης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζετε από 18 ποδοσφαιριστές:

Αλευράς,  Κασαπίδης,  Σαμαράς, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Βιρβίλης,  Kala, Σαλταπίδας, Γεωργακόπουλος, Ρόμπολας, Τριμπόνιας, Παλαιοπάνος, Πούτσης, Μακρίδης, Tresa, Καλογιάννης , Παύλου, Αρβανιτάκης.