Γ’ Εθνική: 12 από τους 21 παίκτες αποχώρησαν τις τελευταίες μέρες από τον Πάμισο Μεσσήνης

0
578

Οι 12 από τους 21 παίκτες που ξεκίνησαν το καλοκαίρι, αποχώρησαν τις τελευταίες μέρες από τον Πάμισο.

 

Πιο συγκεκριμένα αποχώρησαν οι Σέγκμπια (5 συμμ.), Δοδοντσάκης (5 συμμ.), Σαραντόπουλος (5 συμμ.), Τσάμης (4 συμμ.), Μπριλάκης (4 συμμ.), Ντεναγιέρ (3 συμμ.), Πορρής (3 συμμ.), Οδεμισιώτης (3 συμμ.), Ντεμόλ (2 συμμ.), Μπουεμπέ (2 συμμ.), Οδ. Δημητρακόπουλος (2 συμμ.), Τρακάκης (1 συμμ.). Υπήρχε και ο Καρβάλιο του οποίου όμως το δελτίο δεν εκδόθηκε. Νωρίτερα είχαν φύγει οι Γκίτσης, Κωστάκης που δεν είχαν συμμετοχή .

Οπότε, έχουν απομείνει οι: Μωράκης, Βλάχος, Ρήγας, Δημητρακόπουλος Στ., Αριστομενόπουλος, Ηλιόπουλος, Μάραντος, Κατσιβαρδέας, Παπαδόπουλος, Νινιός. Επέστρεψε από την Σπερχογεία ο τερματοφύλακας Οικονομόπουλος και με τον Χριστόπουλο από τον Μελιγαλά θα αποτελέσουν το δίδυμο κάτω από τα δοκάρια, αποκτήθηκε ο Φιλόπουλος από την Ανδρούσα και προωθήθηκαν από την ακαδημία οι Μουλαβασίλης, Χαρλέπας, Καραχάλιος.

Νέος προπονητής είναι ο Μιχάλης Φασουλής.

Δεν ξεχνάμε βέβαια και το οικονομικό, όπου υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες και η προσπάθεια της διοίκησης θα είναι καθημερινή για να βγει η χρονιά.