Δύο μετεγγραφές πραγματοποίησε με την λήξη της μετεγγραφικής περιόδου η πρωτοπόρος του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Καλαμάτα.
Πιο συγκεκριμένα, η Καλαμάτα ήρθε σε συμφωνία με τον Ισπανό μέσο Μάριο Μαρτίνες Ρούμπιο (γενν. 25/3/1985) και τον Ολλανδό αμυντικό Σερέζο Χίλγκεν (γενν. 3/5/1994).
Ο Ρούμπιο ξεκίνησε απο τη Νουμάνθια με την οποία αγωνίστηκε για δυο σεζόν στην La Liga, στην συνέχεια αγωνίστηκε στη Λας Πάλμας. Έχει παίξει στην Κύπρο και στο Αζερμπατζάν, το 2017 βρέθηκε στον Κισσαμικό και τελευταία του ομάδα ήταν στην Πολωνία.
Ο Χίλγκεν ξεκίνησε απο τις Ακαδημίες της Βόλενταμ, αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα και στην συνέχεια βρέθηκε στην Λίντεν και την Ντόρτρεχτ της Β’ κατηγορίας Ολλανδίας.
Αντίθετα με τους δυο παραπάνω, δεν προχώρησε η έκδοση δελτίων στους Νταγκούλου, Στρέσερ και Μάτα λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών και προβλημάτων.