Σε δυο μέρες τελειώνει η μετεγγραφική περίοδος

0
496

Από την 1η Ιουλίου ξεκινούν οι μετεγγραφές κάθε νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για την θερινή, που όπως έχει καθιερώσει τα τελευταία ήδη δυο χρόνια η ΕΠΟ διαρκεί για όλες τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, δηλαδή Γ’ Εθνική και όλες τις τοπικές, τέσσερις μήνες (έως και το τέλος Οκτωβρίου).

 

Αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες:
ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ:
Από 1 Ιουλίου έως 31 Οκτωβρίου
και από 1 Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου.

ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ: Από 1 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου & από 1 Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου.

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ: 1 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου.

ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Από 1 Ιουλίου έως 30 Απριλίου .

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ: Από 1 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου & από 1 Ιανουαρίου  έως 31 Ιανουαρίου.

ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ: Από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου & από 1 Ιανουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου.

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ (για σωματεία που ξεπερνούν τους 140 αθλητές): Από 1 Ιουλίου  έως 31 Ιουλίου & 1 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου & 1 Ιανουαρίο έως 31 Ιανουαρίου.

Σε δύο ημέρες λοιπόν, πρέπει οι ομάδες της Αργολίδας που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική, αλλά και των τοπικών πρωταθλημάτων, να προχωρήσουν στις όποιες κινήσεις κρίνουν αναγκαίες.

Από πλευράς Γ’ Εθνικής:

-ο Παναργειακός εδώ και κααιρό είναι σε συζητήσεις για να αποκτήσει δυο ξένους, έναν μεσο (στη θέση του τραυματία Παπασπύρου) και έναν επιθετικό. Θα δούμε αν θα ολοκληρώσει τις κινήσεις αυτές ή θα πάει μέχρι την επόμενη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

-η Ενωση Ερμιονίδας με μερικές μόλις μέρες τον Κολιτσιδάκη στον πάγκο, θεωρείται απίθανο να προχωρήσει σε απόκτηση ποδοσφαιριστή. Κάτι τέτοιο αναμένεται σίγουρα να συμβεί τον Ιανουάριο, όταν θα υπάρχει σαφής εικόνα των δυνατοτήτων της ομάδας και των αντιπάλων.

-η Ένωση Λέρνας, με τους δυο ξένους που απέκτησε πρόσφατα ολοκλήρωσε τις κινήσεις της, αφου το γεγονός ότι είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους ανθρώπους της να την ενισχύσουν με στόχο την παραμονή.

Στην Α1 Αργολίδας:

Το Ναύπλιο 2017 στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας απέκτησε τον τερματοφύλακα Κοζιώτη για να καλύψει το κενό του τραυματία Φώτη Παπασαράντου και δεν θα κάνει κάτι άλλο.

Ο Πανναυπλιακός χρησιμοποίησε ήδη τον επιθετικό Γ.Μιχαλόπουλο που είχε και πιο παλιά και αναμένεται μέχρι αύριο να κλείσει έναν ακόμη επιθετικό απο την Αθήνα- αφου στον τομέα αυτό έχει εντοπιστεί η μεγαλύτερη ανάγκη.

Στην Κορωνίδα Κοιλάδας επέστρεψαν από την περασμένη εβδομάδα οι Τασσιόπουλος, Κωτσαράς.

Ο Ατρόμητος Παναριτίου αναμένεται να ανακοινώσει τον νεαρό Ζέρβα που ήταν πέρυσι στον Παναργειακό.

Ο Αργοναύτης πήρε την προηγούμενη εβδομάδα τον νεαρό  επιθετικό Κλειούφη

Ο Ερμής Κιβερίου πήρε τον Ισούφη για να αντισταθμίσει την απώλεια του Νικολίτσα, ο οποίος συμφώνησε με ομάδα της Κέρκυρας.

Ο Ποσειδώνας Διδύμων πήρε τον Αν.Αποστόλου από τον ΟΦ Ηλιοκάστρου.

Ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου απέκτησε πρόσφατα τον έμπειρο αμυντικό Ιούλιο Λαλιώτη από τον Ασκληπιό και τον 19χρονο αμυντικό Χαραλάμπους από ομάδα της βόρειας Ελλάδας.