Α1 Αργολίδας: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Ναύπλιο 2017

0
730

Το γρήγορο γκολ στο 8’ άνοιξε το δρόμο προς την νίκη για το Ναύπλιο 2017, απέναντι στον Ποσειδώνα Διδύμων.

 

Το γκολ αυτό έδιωξε και το όποιο άγχος μπορούσε να υπάρξει, ενώ από την άλλη, έβαλε σε δύσκολη θέση τους φιλοξενούμενους.

Στο 8’ λοιπόν, από σέντρα του Σάκουλη απο αριστερά, ο Οβτογκ άνοιξε το σκορ.

Και το 2-0 ήρθε σε κομβικό σημείο. Ήταν το 43’ όταν ήρθε η σειρά του Δριμούρα να αξιοποιήσει σέντρα και να νικήσει τον Μαμουτάι.

Το 3-0 διαμορφώθηκε σχεδόν με την λήξη, στο 89’ με πέναλτι του Παπασαράντου, στο οποίο υπέπεσε ο Μαμουτάι.

Για το Ναύπλιο τις πιο σημαντικές ευκαιρίες είχε στο 15’ ο Σάκουλης,  όταν βγήκε από αριστερά και σούραρε έξω. Ο ίδιος είχε μια ακόμη ευκαιρία στο 65’ από τη μικρή περιοχή.

Μετά το 2-0, σε προσπάθεια του Διαμαντή από δεξιά και πάσα στον Καλυβά, αυτός γύρισε για τον Παπασαράντο, αυτός όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Μαμουτάι.

Όσο για τον Ποσειδώνα που στόχευε να βγάλει τον Κέλλη σε θέση βολής, είχε μια προσπάθεια του συγκεκριμένου από μπαλιά του Αντωνόπουλου και μια στο δεύτερο ημίχρονο, όταν τον πρόλαβε ο Μπούκουρης.

 

Οι συνθέσεις:

ΝΑΥΠΛΙΟ (Βασ.Γεωργακόπουλος): Κοζιώτης- Διαμαντής Ι, Μπούκουρης, Φίλης (65’ Γ.Φλεβάρης), Σάκουλης- Φατούρος (55’ Μίχος), Διαμαντής ΙΙ, Καλυβάς (76’ Μακαρατζής) – Αγγελόπουλος (60’ Παπασαράντος), Οβτονγκ, Δριμούρας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Δ. (Δ.Αποστόλου): Μαμουτάι- Α.Κονδύλης (76’ Ν.Αποστόλου), Σαλλάκου, Οικονομόπουλος, Μπάρδης (57’ Σ.Κονδύλης)- Τρέσα, Αν.Αποστόλου (86’ Οικονομόπουλος), Αντωνόπουλος- Δήμιζας (83’ Γ.Προσίλης), Κέλλη, Αργ.Αποστόλου.

  • Η νίκη αυτή ήταν αφιερωμένη στον Φώτη Παπασαράντο, ο οποίος υπεβλήθη σε επέμβαση στη μέση και θα απουσιάσει για δυο περίπου μήνες. Γι αυτό το λόγο αποκτήθηκε ο Παναγιώτης Κοζιώτης, που έκανε σήμερα και το ντεμπούτο του.
  • Επίσης, αναμένεται να ανακοινωθεί και η πρόσληψη του Κώστα Πασπαλιάρη για το πόστο του γυμναστή.