ΕΠΟ: Ανακοίνωσε ποινές σε παράγοντες-προπονητές ομάδων Γ’ Εθνικής

0
627

 

Ανακοινώθηκαν σήμερα απο την ΕΠΟ οι παρακάτω Διαπιστωτικές Πράξεις (αποβολές παραγόντων) βάσει Φύλλων Αγώνων σε παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και των πρωταθλημάτων Γυναικών.

 

Στις ποινές συμπεριλαμβάνεται και ο αποκλεισμός για μια αγωνιστική του εκπροσώπου του Παναργειακού Σταύρου Κρεμαστιώτη, ο οποίος αποβλήθηκε απο τον αγωνιστικό χώρο στην Καλαμάτα.

Αναλυτικά οι ποινές που επιβλήθηκαν:

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73235 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΚΑΛΑΜΑΤΑ και ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ την 21/10/2018, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο τον εκπρόσωπο του σωματείου ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ και δη του δηλωθέντος ως  εκπροσώπου αυτού, κου  ΚΡΕΜΑΣΤΙΩΤΗ ΣΤΑΥΡΟ, με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73228 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και ΑΣ ΤΡΙΑΝΤΩΝ ΙΑΛΥΣΟΥ, που διεξήχθη στο Δημ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – Ι. ΒΑΖ. την 20/10/2018, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο τον ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ του σωματείου ΑΣ ΤΡΙΑΝΤΩΝ ΙΑΛΥΣΟΥ και δη του δηλωθέντος ως εκπροσώπου αυτού, κου  ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73228 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και ΑΣ ΤΡΙΑΝΤΩΝ ΙΑΛΥΣΟΥ, που διεξήχθη στο Δημ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – Ι. ΒΑΖ. την 20/10/2018, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ του σωματείου ΑΣ ΤΡΙΑΝΤΩΝ ΙΑΛΥΣΟΥ και δη του δηλωθέντος ως  προπονητή αυτού, κου  ΚΟΥΜΕΝΤΟ ΙΩΑΝΝΗ , με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73192 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων Ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΑΣ και ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΠΑΟ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ την 21/10/2018, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου Ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ αυτού, κου ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΡ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73217 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ και ΣΥΝΚΑ ΑΕΕΚ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΓ ΝΙΚΑΙΑΣ (ΠΡΟΟΔΕΥΤ) την 21/10/2018, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΣΥΝΚΑ ΑΕΕΚ και δη του δηλωθέντος ως ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ αυτού, κου ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ Δ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73217 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ και ΣΥΝΚΑ ΑΕΕΚ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΓ ΝΙΚΑΙΑΣ (ΠΡΟΟΔΕΥΤ) την 21/10/2018, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΚΑΛΑΜΑΚΗ Α., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73209 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ και ΜΕΤΕΩΡΑ ΑΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ την 21/10/2018, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΛΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ Ν., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73228 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΑΙΓΑΛΕΩ και ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ , που διεξήχθη στο Δημ. Στάδιο  ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ την 21/10/2018, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο τον ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ του σωματείου ΑΙΓΑΛΕΩ και δη του δηλωθέντος ως  εκπροσώπου αυτού, κου  ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ Χ. , με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73002 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΧΑΛΚΙΣ  ΑΟ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ την 29/9/2018, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής  του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  , και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΚΑΛΛΙΘΕΑ και δη του δηλωθέντος ως ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ  αυτού, κου ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ, με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.