Γ’ Εθνική: Στην Κεφαλονιά με στόχο το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα η Λέρνα

0
464

 

Στο γήπεδο Φαρακλάτων Κεφαλονιάς, αύριο στις 2 το μεσημέρι, η Ενωση Λέρνας θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Εικοσιμίας και στόχος είναι το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στην Γ’ Εθνική.

 

Η ιδιομορφία του αγώνα αυτού είναι οτι και οι δυο ομάδες δεν έχουν ακόμη βαθμό στο πρωτάθλημα, οπότε θα επιδιώξουν να το πετύχουν αύριο. Οι γηπεδούχοι θα έχουν και νεο προπονητή, που ανέλαβε χθές.

Η αποστολή της Ένωσης Λέρνας θα αναχωρήσει στις 6 το πρωί αύριο απο το Άργος ώστε στις 10 να μπει στο καράβι για την Κεφαλονιά, στις 12.30 να είναι στο γήπεδο για τον αγώνα.

Τα προβλήματα για τον Λ.Κούρο και πάλι σημαντικά. Στους τραυματίες Κάπλατζη και Αρσενίδη έχει προστεθεί και ο Αντωνόπουλος με τράβηγμα στο δικέφαλο (ενα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί απο τον αγώνα με τον Παναρκαδικό).

Απο την άλλη, ο Μπόμπος θα είναι στην αποστολή και αν κριθεί απαραίτητο θα μπεί να βοηθήσει αμυντικά για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, καθώς προέρχεται απο πολύμηνη αποχή λόγω τραυματισμού.

Οπως γίνεται αντιληπτό, για μια ακόμη φορά η ομάδα καλείται να παλέψει για αποτέλεσμα με περιορισμένες δυνατότητες επιλογών παικτών καθώς διαθέτει μικρό ρόστερ (απο το οποίο θα απουσιάσουν απο την αρχική ενδεκάδα 3 ποδοσφαιριστές).