Γ’ Εθνική: Έπιασε δουλειά ο Κολιτσιδάκης στην Ερμιονίδα -Μονόδρομος η νίκη με Βλαχιώτη

0
543

 

Παρότι, δεν έχει υπάρξει ακόμη ανακοίνωση πρόσληψης, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης έχει πιάσει απο χθές δουλειά στην Ένωση Ερμιονίδας, προπόνησε την ομάδα- κάτι που θα συμβεί και σήμερα.

 

Λογικά ο νεος προπονητής θα είναι στον πάγκο αύριο, αν και δεν μπορεί με δυο προπονήσεις να έχει εικόνα της ομάδας και των παικτών.

Απο κει και μετά, εκτός του Σκαρτσίλα, δεν φαίνεται να υπάρξει άλλο πρόβλημα και σίγουρα η νίκη επι του Αστέρα Βλαχιώτη είναι επιτακτική ανάγκη, μετά και τον αναβρασμό που επικρατεί όλες αυτές τις ημέρες με την απομάκρυνση του Θανάση Στάικου. Πάντως, γίνονται προσπάθειες απο πλευράς διοίκησης να κατευνασθούν οι όποιες αντιδράσεις για την εξέλιξη αυτή, τονίζοντας πως η ομάδα έχει συνέχεια κι αυτό που προέχει είναι η πορεία της και όχι τα πρόσωπα.

Προφανώς, το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό για την συνέχεια, με την έννοια οτι απο την στιγμή που υπάρχει δέσμευση των διοικούντων οτι η ομάδα θα ενισχυθεί, στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος απο τον πρωταθλητισμό και άρα αναμένεται να υπάρξουν προσθήκες έμπειρων παικτών κατά την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.