Γ’ Εθνική: Τέλος ο Στάικος από την Ερμιονίδα

0
1214

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας τις τελευταίες ώρες. Απολύθηκε ο Θανάσης Στάικος και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, θα τον διαδεχθεί ο Θανάσης Κολιτσιδάκης.

 

Υπήρχαν δημοσιεύματα απο το βράδυ της Κυριακής ότι υπάρχει πρόβλημα με τον προπονητή της Ένωσης Ερμιονίδας κι όπως αποδείχθηκε, όλα αυτά διοχετεύθηκαν από μέλη της διοίκησης, καθώς αναφερόταν μάλιστα πως ο Κολιτσιδάκης είχε κλείσει ήδη.

Ωστόσο, την Τρίτη ο Στάικος έκανε την προπόνηση και στην συνέχεια έφυγε για Αθήνα κι εκεί ενημερώθηκε από την διοίκηση ότι αποφασίσθηκε να διακοπεί η συνεργασία τους.

Σήμερα το μεσημέρι, σε λίγες ώρες, ο Θ.Στάικος να βρεθεί στο γήπεδο , για να αποχαιρετήσει τους παίκτες.

Πάντως, η κατάσταση δεν είναι εύκολη αυτή τη στιγμή στην Ερμιονίδα. Καταγράφονται πολλές αντιδράσεις από τον κόσμο και όπως είναι γνωστό, την Ένωση αποτελούν άνθρωποι κι από το Κρανίδι και από την Ερμιόνη, με ενδεχόμενο να υπάρχουν διαφοροποιήσεις που μπορεί να προκαλέσουν μέχρι και διάσπαση!

Εκείνο που κυκλοφορεί είναι οτι μέλη της διοίκησης από καιρό ετοίμαζαν την απομάκρυνση Στάικου, για δικούς τους λόγους, διαμηνύοντας οτι αν αλλάξει προπονητής θα συνεισφέρουν οικονομικά με στόχο η ομάδα να πρωταγωνιστήσει.

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι οτι ο Θανάσης πήγε στην ομάδα πριν από 7,5 χρόνια, ταυτόχρονα με την σύσταση της Ένωσης και την έχει υπηρετήσει με επιτυχία είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής, έχοντας τις καλύτερες σχέσεις με τον κόσμο. Αυτή την στιγμή αφήνει την ομάδα χωρίς ήττα και οι δυο εκτός έδρας ισοπαλίες προήλθαν ενώ σε κάθε αγώνα χάθηκαν πάνω απο 4-5 κλασικές ευκαιρίες. Αν η ομάδα ήταν κακή αγωνιστικά ή δεν περνούσε τη σέντρα-που λέει ο λόγος- θα υπήρχε κάποια βάση για γκρίνια. Και φυσικά δεν είχε τεθεί ως στόχος ο πρωταθλητισμός αλλά μια καλύτερη πορεία απο πέρυσι.

Τις επόμενες ώρες σίγουρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σίγουρα απο την διοίκηση, όπως και κάποια τοποθέτηση απο τον ίδιο τον Θανάση Στάικο.