Γ’ Εθνική: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Θ.Στάικο η Ένωση Ερμιονίδας

0
406

Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή της Θανάση Στάικο. 

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: Η διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας θέλει να ευχαριστήσει τον Θανάση Στάικο για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα μας ως παίκτης αλλά και ως Προπονητής και του εύχεται ότι καλύτερο για το προπονητικό του μέλλον όπου κι αν είναι αυτό.
Η Διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας”.

Παραίτηση Α.Λυμπερόπουλου

Την παραίτησή του από το πόστο του γενικού αρχηγού της ομάδας, υπέβαλε ο Αργύρης Λυμπερόπουλος, με αφορμή την απόφαση απόλυσης του προπονητή της ομάδας Θανάση Στάικου. Αναφέρει δε, και λεπτομέρειες για τις κινήσεις που γίνονταν τις τελευταίες ημέρες.

 

Το κείμενο της παραίτησης Α.Λυμπερόπουλου:

Πρός το Δ.Σ. της Ενωσης Ερμιονίδας

Μετά το συμβούλιο της Τρίτης 23/10/2018 και αφού επί 2,5 ώρες συζητήσαμε κάποια θέματα, ένα εκ των οποίων ήταν και αυτό της αλλαγής προπονητή , χωρίς να παρθεί γι αυτό καμία απόφαση , φεύγοντας από το ΔΣ διαπίστωσα ότι επί τόσες ώρες παιζόταν από ορισμένους μία κακή παράσταση , που δεν τόλμησαν να πούν τα πράγματα με το όνομά τους και ότι όλα αυτά που λέγαμε ήταν αερολογίες, γιατί η (σκιώδης) διοίκηση είχε καταλήξει στην αντικατάσταση του προπονητή και είχε συμφωνήσει μαζί του. Για του λόγου το αληθές μου τηλεφώνησε μετά από μισή ώρα ο πρόεδρος και μου ανακοίνωσε το γεγονός.

Μετά από όλα αυτά και επειδή εγώ δεν θέλω να είμαι γλάστρα κανενός , ούτε αυλοκόλακας κανενός, παραιτούμαι από Γενικός Αρχηγός και βέβαια από μέλος αυτής της ανύπαρκτης διοίκησης.

Εύχομαι στην ομάδα να πάει όσο γίνεται καλύτερα και να πετύχει τους στόχους της .

Αργύρης Λυμπερόπουλος

Υ.Γ. Πάντα πιστός στην ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ όσο υφίσταται.”