Γ’ Εθνική: Κόλλησε στον Πάμισο η Ερμιονίδα

0
537

 

Αν και είχε ενα πολύ καλό ξεκίνημα στην Μεσσήνη η Ερμιονίδα, δημιούργησε φάσεις καιπροηγήθηκε στο 25’, δεν σιγούρεψε την νίκη της, με αποτέλεσμα ενα γκολ του Παμίσου στο 55’ να φέρει το ματς στα ισια. Αποτέλεσμα που δεν άλλαξε ως το τέλος και που έφερε την Ερμιονίδα παλι στην ισοπαλία εκτός έδρας όπως και στην Μάνδρα.

 

Θετικό αποτέλεσμα για τον Πάμισο που έχει άσχημο ξεκίνημα, είχε υπηρεσιακό προπονητή και κατάφερε να μην χάσει.

Η Ένωση Ερμιονίδας προηγήθηκε στο 25’ με τον Μακρίδη, μετά απο ενέργεια του Πούτση.

Ομως η ομάδα του Στάικου είχε 3-4 ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να σιγουρέψει τη νίκη. Ομως σε φάσεις τετατετ τόσο ο Μακρίδης, όσο ο Καλογιάννης σε δυο περιπτώσεις (η μια άουτ την άλλη σταμάτησε ο Τσάμης) και τέλος ο Τριμπόνιας που με εκτός θέσης τον τερματοφύλακα δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πάμισος με τον Σαραντόπουλο ισοφάρισε σε 1-1 στο 55′ απο ασιστ του Σέγκμπια.

Απο τη στιγμή αυτή και μετά το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά, ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο αφου οι γηπεδούχοι είχαν ανέβει ψυχολογικά, ενω και η Ερμιονίδα επιδίωκε το 1-2.

Πάντως, η σημαντική χαμένη ευκαιρία για τον Πάμισο ήταν με τον Σαραντόπουλο στο 80′, που βγήκε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Αλευρά.

 

Πάμισος (Τασιόπουλος – Ηλιόπουλος): Τσάμης, Ντεναγιέρ, Ηλιόπουλος, Μπριλάκης, Δοδοντσάκης, Μωράκης, Κατσιβαρδέας, Ρήγας, Σέγκμπια, Σαραντόπουλος, Αμούρι.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Αθ.Στάικος): Αλευράς- Κασαπίδης, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Σαμαράς- Γεωργακόπουλος (60’ Τρέσα), Κορνελάτος, Πούτση- Τριμπόνιας (80’ Αρβανιτάκης), Μακρίδης, Καλογιάννης.