Διευκρινήσεις για την κατάσταση των γηπέδων απο τον Δήμο Άργους-Μυκηνών

0
438

 

Αμεση ήταν η απάντηση του προέδρου του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός Δήμου Άργους-Μυκηνών Βαγγέλη Τζαβέλλα, στο δημοσίευμά μας για την κατάσταση κάποιων γηπεδων του δήμου.

 

 

Επι της ουσίας, ο κ.Τζαβέλλας τονίζει οτι το ΝΠΔΔ ανάλογα με την χρηματοδότηση που έχει στην διάθεσή του προσπαθεί για το καλύτερο.

Αναλυτικά η δήλωση Τζαβέλλα:

Αναφορικά με δημοσίευμα περί των γηπέδων ποδοσφαίρου, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε η δημοτική αρχή αλλά και όλες οι διοικήσεις του Ν.Π.Δ.Δ. σταθήκαμε δίπλα στο πρόβλημα των αγωνιστικών χώρων και κυρίως του ποδοσφαίρου και τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκαν όσο το δυνατόν περισσότερα γήπεδα στο Δήμο Άργους Μυκηνών.

Παράλληλα η συντήρηση τόσων γηπέδων και η βελτίωση τους δημιούργησε περισσότερες οικονομικές απαιτήσεις πέρα από τις δυνατότητες του Ν.Π.Δ.Δ. σε συνδυασμό με την υποχρηματοδότηση γενικώς στους δήμους τα τελευταία έτη.

Καταβάλλονται επομένως καθημερινά τεράστιες προσπάθειες και στις προσεχείς ενέργειες είναι η τοποθέτηση δημοσιογραφικών στο γήπεδο Κιβερίου, πέρα από τις άμεσες ενέργειες μας για αποκατάσταση των φθορών από τις πρόσφατες καταστροφές λόγω των ακραίων καιρικών φαινόμενων που έπληξαν την περιοχή μας.

Ως Ν.Π.Δ.Δ. από τη στιγμή που μας παραδίδεται η χρήση του αγωνιστικού χώρου αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και την λειτουργία του.

Ήδη το γήπεδο των Λιμνών που μας έχει παραδοθεί είναι σε άριστη κατάσταση και συνεχίζεται η τελική διαμόρφωση του, αλλά και του Κεφαλαρίου όπου ήδη ξεκίνησαν εργασίες. Σε ο,τι αφορά το γήπεδο Σκαφιδακίου δεν έχει παραδοθεί ακόμη από τον εργολάβο του έργου”.