Γ’ Εθνική:Πάλι με ελλείψεις η Ένωση Λέρνας

0
475

 

Παιγνίδι χωρίς αύριο είναι για την Ένωση Λέρνας, αυτό της Κυριακής με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη Λακωνίας. Κι αυτό επειδή η ομάδα της Αργολίδας δεν έχει ακόμη βαθμό, αλλά ούτε σκοράρει ακόμη.

 

Ο Αστέρας αυτή τη στιγμή είναι απο τις πιο αδύνατες ομάδες του ομίλου κι αυτό κάνει για εναν ακόμη λόγο, επιτακτική την ανάγκη για τους γηπεδούχους να πετύχουν την νίκη και να προσθέσουν τους 3 πρώτους βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Η ομάδα φαίνεται πως έχει αρχίσει να βρίσκει ενα διαφορετικό ρυθμό με την παρουσία του Κούρου, έχει γίνει πιο μαχητική και την Κυριακή θα υπάρξουν δυο επιπλέον επιλογές. Η μία είναι η επιστροφή του Φλεβάρη (εξέτισε την ποινή του) και η άλλη ο νεοαποκτηθέντας μέσοαμυντικός Μακουτακιέσε (αφρικανός με γαλλικό διαβατήριο), του οποίου το δελτίο εκδόθηκε. Στην ομάδα δε, περιμένουν να εκδοθεί και το δελτίο του άλλου μεοαποκτηθέντα, του Βούλγαρου μέσου Τσακάροφ, ώστε να προλάβει κι αυτός να αγωνισθεί.

Απο την άλλη, υπάρχουν οι τραυματισμοί των Αρσενίδη, Κάπλατζη και Κρεμύδα. Ο τελευταίος έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά αλλά δεν έχει μπει ακόμη σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και άρα δεν υπολογίζεται για την Κυριακή.