Τέλος απο τον Πανθυρεατικό Άστρους ο Τάκης Κοντός

0
691

 

Ο Παναγιώτης Κοντός αποτελεί παρελθόν απο τον πάγκο του Πανθυρεατικού Άστρους και με δήλωσή του ευχαριστεί για την συνεργασία κι εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

 

Η δήλωσή του: Αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μου αναλογεί και πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας υπέβαλα χθές προς την διοίκηση την παραίτησή μου απο την θέση του προπονητή της ομάδας του πανθυρεατικού, παραίτηση η οποία έγινε αποδεκτή.

Ευχαριστώ όλους, ποδοσφαιριστές- δ.σ.- λοιπό επιτελείο, για την μέχρι σήμερα συνεργασία και αποχωρώ ως ένας ακόμη φίλος της ομάδας.

Εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια.»

 

Οπως αποδείχθηκε, σύντομο ήταν το πέρασμα του Π.Κοντού απο τον πάγκο της ομάδας του Άστρους, καθώς η συνεργασία τους λύθηκε μετά την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και της ήττα στη Μεγαλόπολη. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία με τις Βρασιές στην πρεμιέρα. Επίσης πριν λίγες εβδομάδες, είχε αποκλεισθεί κι απο το Κύπελλο Αρκαδίας απο τον Ερμή Μελιγούς.

Να σημειώσουμε βέβαια, οτι ο Πανθυρεατικός πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλητής Αρκαδίας αλλά για οικονομικούς λόγους δεν δήλωσε συμμετοχή στην Γ’ Εθνική, αποφασίζοντας να προχωρήσει σε ριζική ανανέωση και δίνοντας προτεραιότητα στις ακαδημίες. Βέβαια, εδω είναι Ελλάδα και ο όλος σχεδιασμός ανατράπηκε μετά απο δυο αγωνιστικές!