Χάντμπολ: Βαριά ήττα υπέστη ο Διομήδης στη Ρωσία, σήμερα ο επαναληπτικός

0
350

 

Βαριά ήττα με 38-19 υπέστη ο Διομήδης από την πανίσχυρη Ντινάμο Βίκτορ, στον πρώτο αγώνα για το Challenge Cup στη Ρωσία, η οποία δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ελπίδες πρόκρισης.

 

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, παρόλα αυτά όμως οι Λύκοι πάλεψαν για να αντισταθούν.
Σήμερα στις 17.00 ο επαναληπτικός αγώνας του Διομήδη με την Ντίναμο Βίκτορ στη Ρωσία.

Ο προπονητής Χρήστος Δημήτρουλας, δήλωσε:
“Πέρα από τους τραυματισμούς, σίγουρα μεγάλο ρόλο έπαιξε η απειρία των παικτών, καθώς τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν αγωνιστεί ξανά σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μας επηρέασαν και οι συνεχόμενοι αγώνες, καθώς σήμερα θα είναι το τέταρτο ματς σε επτά ημέρες!

Έχουμε μόνο να κερδίσουμε από αυτά τα παιχνίδια και ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας, ώστε να υπάρξει συνοχή και συνεργασία μέσα στο γήπεδο, καθότι είμαστε καινούργια ομάδα”.

Να σημειώσουμε ότι οι “λύκοι” επιστρέφουν στον συγκεκριμένο θεσμό μετά από πέντε συνεχόμενα χρόνια στο EHF Cup και για πρώτη φορά μετά τον θρίαμβο του 2012.
Το τελευταίο παιχνίδι που έχει δώσει η ομάδα στο Challenge Cup ήταν στο Τουν στην Ελβετία, στον ιστορικό τελικό του 2012. Το φετινό ταξίδι ξεκινάει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως το 2011, με τον Διομήδη τότε να δίνει και τα 2 παιχνίδια εκτός έδρας και τελικά να προκρίνεται απέναντι στην πανίσχυρη Mielec από την Πολωνία.