Τοποθετείται ο Χάρης Σταυρόπουλος μετά την διακοπή συνεργασίας του με το Ναύπλιο 2017

0
1350

 

Λίγες μόνο ημέρες μετά την διακοπή της συνεργασίας ανάμεσα στο Ναύπλιο 2017 και τον Χάρη Σταυρόπουλο και ο τελευταίος τοποθετείται με δήλωσή του για τον τρόπο που χώρησαν οι δρόμοι τους. Αναφέρεται δε, ιδιαίτερα στην ακαδημία, την οποία ξεκίνησε ο ίδιος, θέλοντας να δώσει απαντήσεις στους γονείς και τα ίδια τα παιδιά.

 

Αναλυτικά η δήλωση του Χάρη Σταυρόπουλου- ο οποίος τονίζει οτι απολύθηκε τηλεφωνικά:

Μετά το τέλος της συνεργασίας μου με την διοίκηση της ομάδος Ναύπλιο 2017 η αρχική μου απόφαση ήταν να μην προβώ σε καμιά ανακοίνωση. Υστερα όμως από δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα γονιών και παιδιών δεχομενος ερωτήματα, οφείλω ως επαγγελματίας προπονητής και γονιός κάποιες απαντήσεις.

Οσο αφορά την αντρική ομάδα υπήρξε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ απόλυση κι όχι συνειδητή αποχώρησή από εμένα.

Οσο αφορά την ακαδημία υπήρξε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ πρόταση για την παραμονή μου την οποία αρνήθηκα. Με μεγάλη μου χαρά και τιμή από την πρώτη μέρα ήμουν ο πρωτεργάτης σε όλα τα επίπεδα για την δημιουργία της ακαδημίας.

Εχοντας ΑΡΧΙΚΑ κοινούς στοχους δούλεψα με βάση την αγάπη μου, την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου για το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα υγιή συναισθήματα είναι για μένα το βασικό μου κίνητρο για υψηλή αποδοτικότητα.Την στιγμή που αισθάνθηκα υποτίμηση και υπονόμευση της δουλειάς μου, των αξιών και τις προσωπικότητας μου ήταν μονόδρομος για εμένα η αποχώρηση μου από την ακαδημία. Θα ήμουν ο τελευταίος όσο και αν μου κοστίζει που θα “χρησιμοποιούσα” τα παιδιά απλά για το μηνιάτικο μου και ήταν κάτι το όποιο το μεταφέρα στην διοίκηση μέσα από την τηλεφωνική μας συνομιλία χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σε όλες τις συνεργασίες μου απαιτώ να κρίνομαι μόνο από τα αποτελέσματα της δουλειάς μου και επειδή πολύς ντόρος γίνεται για τις προσωπικές μου φιλοδοξίες, ενας αδαής μόνο δεν αντιλαμβάνεται ότι οποιαδήποτε προσωπική φιλοδοξία επαγγελματία προπονητή ποδοσφαίρου είναι σε απόλυτη συνάρτηση με την ομαδική επιτυχία που έκ του αποτελέσματος και στην αντρική ομάδα και στις ακαδημίες έχει επιτευχθεί.

Είμαι “δύσκολος” και θα συνεχίσω να είμαι ακόμη πιο δύσκολος σε συμπεριφορές και τακτικές απέναντι από τα δικά μου πιστεύω για τον αθλητισμό και δη για το ποδόσφαιρο!

Κάνοντας την αυτοκριτική μου θέλω να ζητήσω συγνώμη για τα δικά μου λάθη προς όλους!

Με εκτίμηση Χάρης Σταυρόπουλος