Τα ΒΙΝΤΕΟ με τις δηλώσεις προπονητών Σαβούρδου και Αποστόλου μετά την νίκη του Ερμή Κιβερίου με 6-0 επί του Ποσειδώνα Διδύμων

0
574

Σαρωτικός ο Ερμής Κιβερίου πέτυχε άλλη μια ευρεία νίκη, αυτή τη φορά επί του Ποσειδώνα Διδύμων με 6-0.

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι και τον Βαρβουλέτο να σκοράρει τρεις φορές, έφθασαν στην εύκολη νίκη, κατεβάζοντας μάλιστα ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο.

Απο την άλλη, ο Ποσειδώνας με ελλείψεις, στηριζόμενος και πάλι σε μερικούς απο τους έμπειρους ποδοσφαιριστές του, δεν άντεξε στο ρυθμό. Παρ’ όλα αυτά μετά το 1-0 είχε δυο προσπάθειες και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει.

Στο 30’ ο Βαρβουλέτος άνοιξε το σκορ κι ακολούθησαν το 2-0 απο τον Διαμαντή στο 37’ , το 3-0 απο τον Γιάννος το 39’ και το ημίχρονο έληξε με το 4-0 απο τον Βαρβουλέτο. Ολα τα γκολ προήλθαν απο ωραίους συνδυασμούς .

Ο Ποσειδώνας μετά το 1-0 είχε παράλληλη μπαλιά του Ε.Προσίλη προς τον Κέλλη, με τον Καλαλά να σταματάει τον Αποστόλου. Επίσης ενα πλασέ του Αντωνόπουλου πέρασε λίγο έξω.

Το 5-0 έγινε στο 77’ απο τον Ι.Τσιούλο και το 6-0 στο 80’ απο τον Βαρβουλέτο.

Εκτός των γκολ ο Ερμής ειχε εξαιρετικές ευκαιρίες ακόμη με Διαμαντή και Γιάννο.

 

Οι συνθέσεις

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Άρης Σαβούρδος): Καλαλάς- Μίλης, Κουγιάς, Γ.Τσιούλος, Ζίου- Νικολίτσας (53’ Μπλάτσος), Γιάννος (70’ Καρκαλάτος), Ταμπούρης (55’ Ισούφη)- Διαμαντής, Βαρβουλέτος (60’Ι.Τσιούλος), Κουτσοδήμος.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Δ. (Δ.Αποστόλου): Μαμουτάι- Α.Κονδύλης, Οικονομόπουλος, Δ.Προσίλης, Μπάρδης (68’ Γ.Προσίλης)- Μέλση (85’ Οικονομόπουλος), Αντωνόπουλος, Σ.Κονδύλης (60’ Ν.Αποστόλου)- Ε.Προσίλης (89’ Οικονόμου) Α.Αποστόλου, Κέλλη.