Γ’ Εθνική: Μεγάλη νίκη ο Παναργειακός που δικαιούταν μεγαλύτερο σκορ με Ασπρόπυργο

0
1343

 

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα ο Παναργειακός στο ντέρμπι με τον Ασπρόπυργο, μια νίκη που τον κράτησε πρώτο στη βαθμολογία μαζί με την Καλαμάτα. Η νίκη φτωχή σε σκορ μεν, αλλά η εικόνα ήταν για πολύ περισσότερα.

 

Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα του Άργους, αφου στο 2’ απο προσπάθεια του Παναγιώτου και ασιστ του Παπασπύρου, ο Συρεγγέλας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναργειακός ήταν πολύ καλός, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, δεν τις αξιοποίησε όμως και θα μπορούσε να του στοιχίσει αυτό, σε μια περίπτωση στις καθυστερήσεις. Ουσιαστικά επρόκειτο για ενα μονόλογο.

Ο Ασπρόπυργος δεν ηταν απειλητικός εκτός απο μια περίπτωση στο 1’ με τον Δουκάκη που προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Φαρμάκη και στο 35’ όταν απο πλεονεκτική θέση ο Ζώνας πλασαρε έξω. Και στο 92’, όπως προαναφέραμε απο κακό γύρισμα του Μπριλάκη, ο Φαρμάκης έδιωξε σε κόρνερ, αποσοβώντας αυτογκολ.

Οι ευκαιρίες του Παναργειακού:

Στο 6’ σουτ του Μπουντόπουλου άουτ.

Στο 20’ σουτ του Παναγιώτου έξω. Το ίδιο στο 29’ ο Καδάς.

Στο 45’ ο Κατσούλης πρόλαβε τον Μπουντόπουλο.

Στο 56’ δυνατό σουτ του Τσιμικλή έδιωξε σε κόρνερ ο Κατσούλης.

Στο 66’ ο Σταμούλης απέκρουσε σουτ του Μπουντόπουλου.

Στο 71’ απο κόρνερ του Καδά, κεφαλιά του Κυριακόπουλου σταμάτησε ο Κατσούλης.

Στο 75’ σουτ του Συρεγγέλα άουτ.

Στο 85’ σουτ του Παναγιώτου άουτ.

Αρκετός κόσμος στο γήπεδο, σχεδόν 1000 άτομα κι αυτό είναι ενα καλό σημάδι ενόψει της συνέχειας, αφου ήταν μόλις το δεύτερο εντός έδρας παιγνίδι για φέτος.

 

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Αντωνόπουλος): Φαρμάκης- Κυριακόπουλος, Καλύβας, Μπριλλάκης- Παναγιώτου, Τσιμικλής, Παπασπύρος (25’ λ.τρ. Μαρίνης), Καδάς, Μπούτας- Συρεγγέλας (91’ Κρολ), Μπουντόπουλος (85’ Μουσταφά).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γ.Βαζάκας): Κατσούλης, Τσουκαλάς, Προίκας, Νικολάου, Ζώνας, Νάκας, Δουκάκης, Σταύρου, Μίλιτς, Μπέλλης, Χατζοβασιλάκης.

* Στο ημίχρονο του αγώνα, η διοίκηση τίμησε τον πρώην ποδοσφαιριστή της Νίκο Κωστάκη, κάτι που θα συμβαίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα.