Γ’ Εθνική:Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί ο Παναργειακός σήμερα υποδέχεται τον Ασπρόπυργο

0
470

 

Μεγάλο παιγνίδι σήμερα στις 4μμ στο ΔΑΚ Άργους, όπου αναμετρώνται οι δυο πιο έτοιμες ομάδες για πρωταθλητισμό στον όμιλο. Ο Παναργειακός υποδέχεται τον Ασπρόπυργο.

 

Η προετοιμασία για τον συγκεκριμένο έγινε κανονικά όλη την εβδομάδα και ο προπονητής Γιώργος Αντωνόπουλος δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα να αντιμετωπίσει. Μοναδικός απών ο Παπαϊωάννου, ο οποίος έχει επανέλθει μεν απο τον τραυματισμό του και προπονείται κανονικά αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμη να αγωνιστεί.

Η αποστολή αποτελείται απο τους: Φαρμάκη, Παλιγγίνη- Μπριλλάκη, Κυριακόπουλο, Καλύβα, Ροκάι, Μπακατσέλο, Μπούτα- Παπασπύρο, Παναγιώτου, Καρούτη, Μουσταφά, Τσιμικλή, Παιδάκη, Μαρίνη, Καδά- Μπουντόπουλο, Συρεγγέλα, Κρόλ.

Εισιτήρια θα διατίθενται μόνο στην είσοδο του γηπέδου.

Κανονικά  θα λειτουργήσει και η μικρή κερκίδα.

Δωρεάν είναι η είσοδος για τους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, όπως επίσης για τους άνεργους  με την επίδειξη της κάρτας.

Η είσοδος για τις γυναίκες είναι 5 ευρώ.

Έπειτα από απόφαση του ΔΣ του Παναργειακού, στο ημίχρονο των εντός έδρας αγώνων θα γίνεται βράβευση παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ομάδας, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής.

Τέλος, η διοίκηση της ομάδας καλεί τον κόσμο να βρεθεί στοι πλευρό των ποδοσφαιριστών σε αυτό το κομβικό παιγνίδι, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της νίκης.