Α1 Αργολίδας: Πανναυπλιακός και Αριστέας έμειναν στο 0-0

0
607

Χωρίς γκολ το σημερινό παιγνίδι στο ΔΑΚ Ναυπλίου ανάμεσα στον Πανναυπλιακό και τον Αριστέα Άργους. Ήταν ο πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα και για τις δυο ομάδες, όμως ο Πανναυπλιακός ακόμη δεν έχει πετύχει γκολ κι αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό.

 

Ο Πανναυπλιακός ήταν η ομάδα που είχε την προωτοβουλία των κινήσεων και που έψαχνε με αγωνία το γκολ, δημιούργησε ευκαιρίες- όχι κλασικές- αλλά ο στόχος δεν επετεύχθη.

Στο πρώτο ημίχρονο απείλησε την αντίπαλη εστία δυο φορές με τον Γιωργή.

Η πίεση συνεχίσθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο και στις καθυστερήσεις χάθηκε από τον Παπαδημητρίου η σημαντικότερη, με τον Φατούρο να επεμβαίνει.

Ο Αριστέας έτρεξε πολύ, έπαιξε για το “χ” και το κατάφερε. Στις καθυστερήσεις δε, είχε κι αυτός την ευκαιρία του όταν από κόρνερ του Σκαρπέντζου ο Ζουγλής στο πρώτο δοκάρι βρήκε τη μπάλα αλλά την έστελε άουτ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Μπάρδης): Μαχαίρας- Μπρέγιανος (85’ Γκραντινάρου), Ντόκος, Ευστρατιάδης, Κασνέτσι (64’ Κουγιάς)- Ντεβές (63’ Μπεντούλη), Παπαδημητρίου, Χύσο- Μουταβελής, Σαράντης (72’ Γεώργας), Γιωργή.

ΑΡΙΣΤΕΑΣ (Απ.Κατσάς): Oρφανός- Τσαγκάρης, Καρατζούλης, Σουλελές, Γρίβας- Δεδεμπίλης, Παναγιωτόπουλος (65’ Μαυρόγιαννης), Μποζιονέλος (70’ Σκαρπέντζος)- Κουτσούκος (68’ Ζουγλής), Φουρνάρος, Βερβενιώτης (80’ Κυριακόπουλος).