Α1 Αργολίδας: Εύκολη νίκη για τον Αριστείωνα με 4-0 επί των Σπετσών

0
646

Πετυχαίνοντας γκολ από τηναρχή ο Αριστείωνας Λυγουριού μπήκε σε θέση οδηγού απέναντι στην ομάδα των Σπετσών, στο 20’ έκανε και το 2-0, οπότε ουσιαστικά δημιούργησε ένα σκορ ασφαλείας.

 

Στο 8’ μόλις, από στημένο από αριστερά, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι, ο Κορωνάκης απέκρουσε, η μπάλα έφθασε έξω από τη περιοχή, από όπου ο Λαμπρούσης με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 20’ από μεγάλη μπαλιά, έφυγε στην πλάτη της άμυνας ο Καζάς, οι αμυντικοί των Σπετσών σταμάτησαν για οφσάιντ, η φάση συνεχίσθηκε και ο Καραβιάς πέτυχε το 2-0.

Στη συνέχεια προσπάθησαν οι Σπέτσες να ισορροπήσουν, αλλά άλλη φάση δεν δημιουργήθηκε.

Η είσοδος του Νέντζα στο β’ ημίχρονο έφερε σε δύσκολη θέση τους φιλοξενούμενος, αλλά ο μεσοεπιθετικός του Αριστείωνα δεν μπόρεσε να νικήσει σε δυο τετατετ και ένα σουτ τον Κορωνάκη.

Ο Τσάνας είχε ένα σουτ απο καλή θέση λίγο πριν αποχωρήσει.

Στο 82’ σε σουτ, η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού των Σπετσών, δόθηκε πέναλτι, ο Λούκα ευστόχησε και πέτυχε το 3-0.

Στο 90’ με σουτ έξω από τη περιοχή του Ρέκκα το σκορ διαμορφώθηκε σε 4-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Α.Α., Γαλάνης, Λαμπρούσης, Διδασκάλου (67’ Πίτρης)- Καραμάνος, Ρούμπος (78’ Ρέκκας)- Καζάς (57’ Νέντζα), Λούκας, Οψιμούλης- Καραβιάς (72’ Ρέκκας).

ΣΠΕΤΣΕΣ (Θ.Μπαλαγιάννης): Κορωνάκης- Βελιώτης, Παπαδέας (72’ Σ.Βασιλείου), Βιγκλιάρης, Παπανδρέου- Καραζούπης, Μπαλτάς (64’ Τριπολιτσιώτης), Βώκος, Τσάνας (79’ Κυρίτσης), Μέξης, Σκαβάτσος.