Α1 Αργολίδας: Βρήκε την …ισορροπία του το Ναύπλιο 2017 και πέρασε με 5-0 απο τον Πόρο

0
688

 

Το γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο βοήθησε το Ναύπλιο 2017 να διώξει το άγχος και στο δεύτερο ημίχρονο πατώντας καλύτερα, να κυριαρχήσει και να φθάσει στην ευρεία νίκη.

 

Δεν υπήρχαν ευκαιρίες ιδιαίτερες στο πρώτο ημίχρονο. Ουσιαστικά ήταν το γκολ στο 35’ με απευθείας σουτ του Δριμούρα απο σέντρα του Σάκουλη και μια για τον Πόρο μετά το 1-0, όπου όμως ο Παπασαράντος απέκρουσε.

Στο 60’ έγινε το 0-2, πάλι με τον Δριμούρα , ο οποίος αξιοποίησε σέντρα του Αγγελόπουλου απο δεξιά.

Ακολούθησε το 0-3 με κεφαλιά του Μίχου σε σέντρα του Σάκουλη στο 74′. Στο 78’ απο προσπάθεια του Μακαρατζή που κέρδισε δυο-τρείς κόντρες, τελικά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 81’ έγινε και το 0-5, όταν ο Π.Παπασαράντος είδε τον Κουρή εκτός θέσης και τον πλάσαρε απο μακριά.

Ο Πόρος, που χρησιμοποίησε ως τερματοφύλακα τον Κουρή, προσπάθησε με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές του (Καπετανκωνσταντή, Ζώρα, Καλυβόπουλο) αλλά ουσιαστικά στο δεύτερο μέρος είχε μια ευκαιρία όταν ο Ταλαμπέκος πήγε να εκμεταλλευθεί λάθος γύρισμα του Μπούκουρη αλλά ο Φίλης τον πρόλαβε και τον παρεμπόδισε. Πάντως η νησιωτική ομάδα παραμένει χωρίς βαθμό, αν και είχε δύσκολο πρόγραμμα με δυο εκτός και το Ναύπλιο εντός.

 

Οι συνθέσεις

ΠΟΡΟΣ (Κρητικός-Δημόπουλος): Κουρής- Βλάχος (77′ Μαρώτος), Καπετανκωνσταντής, Κωτσαράς (67′ Καραμάνης), Σταύρου (20′ Ντίμο), Ζώρας, Καλυβόπουλος, Μούχο (86′ Μαλκάσι), Ράντης, Ταλαμπέκος, Βελτσάνης.

ΝΑΥΠΛΙΟ (Βασ.Γεωργακόπουλος): Φ.Παπασαράντος- Διαμαντής Ι, Μπούκουρης, Διαμαν, Σάκουλης- Διαμαντής ΙΙ, Καλυβάς (65’ Φατούρος), Μίχος (68’ Φλεβάρης)- Αγγελόπουλος (77’ Μακαρατζής), Οβτονγκ (60’ Παπασαράντος), Δριμούρας.

*Ο Βασίλης Γεωργακόπουλος ήταν σήμερα ο προπονητής της ομάδας και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα συνεχίσει να προπονεί την ομάδα, μιας και η διοίκηση δεν θέλει να βιαστεί στην επιλογή προπονητή (ακολουθεί το ρεπό το επόμενο Σαββατοκύριακο).