Α1 Αργολίδας: Στην Κορωνίδα Κοιλάδας ο Τασιόπουλος- Στον Αριστείωνα Λυγουριού ο Πίτρης

0
914

 

Σε δύο σημαντικές προσθήκες προχώρησαν σήμερα η Κορωνίδα Κοιλάδας και ο Αριστείωνας Λυγουριού. Ο μεσοαμυντικός Γιώργος Τασιόπουλος επέστρεψε στην Κορωνίδα, ενω ο Γιάννης Πίτρης πήγε στον Αριστείωνα.

 

Πιο αναλυτικά:

Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 28χρονο αμυντικό Γιώργο Τασιόπουλο , για την σεζόν 2018-2019.
Ο Γιώργος αγωνίστηκε στην ομάδα μας για 3 σεζόν 2014-2017 με εξαίρεση την περυσινή 17-18.
Ήταν βασικό γρανάζι της ομάδας στην πορεία προς το πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Κυπέλλου Αργολίδας το 2015.
Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και θα την ενισχύσει ιδιαίτερα αγωνιζόμενος είτε στο κέντρο άμυνας είτε ως αμυντικό χαφ.

 

Οσο για τον Αριστείωνα, με καθυστέρηση περίπου 2 μηνών ολοκλήρωσε την μετεγγραφή του Γιάννη Πίτρη. Με τον αριστερό μπακ-χαφ, υπήρξε κατ’ αρχήν συμφωνία το καλοκαίρι, τότε όμως ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να συνεχίσει στην Ενωση Λέρνας. Με την νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική ομάδα, έβγαλε ενα μέρος της προετοιμασίας, το τελευταίο διάστημα όμως αποχώρησε και ανήκει πλέον στον Αριστείωνα, ο οποίος ενδέχεται να τον χρησιμοποιήσει και αύριο.